Η Μάρω Κοντού επέστρεψε μετά από πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση, καθώς συμμετέχει στη σειρά του Mega «η Γη της Ελιάς». Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο επεισόδιο της Τετάρτης (8/9) και το Twitter την αποθέωσε. Η Μάρω Κοντού υποδύεται τη Μαρία Αναγνώστου, την μητέρα της Αθηνάς Νομικού (Άντζελα Γκερέκου). Η Μαρία Αναγνώστου είναι μια γυναίκα αρκετά δυναμική και υπερπροστατευτική με την κόρη της.
Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Δώρα Χρυσικού: Διαγνώστηκα με καρκίνο όταν ήμουν σε διαδικασία εξωσωματικής
Στο επεισόδιο της Τετάρτης (8/9) είδαμε την Αθηνά να επισκέπτεται τη μητέρα της στην Αθήνα. Οι δύο γυναίκες είναι πάρα πολύ δεμένες. Η Μαρία λατρεύει την κόρη της και παρόλο που ζει μακριά της, παρεμβαίνει και δίνει λύσεις όπου κρίνει ότι είναι απαραίτητο.
Η τηλεοπτική επιστροφή της Μάρως Κοντού σχολιάστηκε στο Twitter με τους χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου να υποκλίνονται στη μεγάλη ηθοποιό.
- Κράξιμο στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τον καφέ στην κηδεία της Μαρινέλλας: «Είμαστε έρμαια του τίποτα»
- Γιατί εμφανίστηκαν ξανά τα κίτρινα καπάκια στην Coca Cola - Ποιος ο συμβολισμός τους
- Ιωάννα Τούνη: Την ενοχή των κατηγορουμένων πρότεινε η Εισαγγελέας - Ξέσπασε σε κλάματα η influencer
- Live η δίκη για τα Τέμπη μετά το χάος της προηγούμενης φοράς - Όλες οι εξελίξεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.