Για δεύτερη σερί ημέρα «άναψαν» τα αίματα στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Μετά το περιστατικό της Πέμπτης (11/11) με τον Περικλή Κονδυλάτο και τις δηλώσεις του για το ελληνικό #Metoo, που εξόργισαν τη Φαίη Σκορδά, μία ημέρα αργότερα η ξανθιά παρουσιάστρια έγινε και πάλι έξαλλη.
Διαβάστε ακόμη: Χαμός στο Πρωινό με τον Περικλή Κονδυλάτο: Τον «έκοψαν» μετά τα όσα ξεστόμισε για το ελληνικό #Metoo
Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το περιστατικό της Μαίρης Συνατσάκη με έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος κατέγραφε μία κοπέλα χωρίς να το γνωρίζει. Μόλις το θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι του έχει συμβεί και εκείνου και είδε τις φωτογραφίες μετά δημοσιευμένες, ενώ η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο στη συνέχεια, λέγοντας πως:
«Με κατέγραφε με το κινητό του και είχε ένα βλέμμα γλοιώδες και χυδαίο. Tον είδα και του είπα θα σου πάρω το κινητό και θα στο σπάσω. Tο είπα και το έκανα. Δεν αντέδρασα σωστά και με ψυχραιμία. Είμαι εγώ με το μαγιό μου και με καταγράφει και με κοιτά περίεργα; Ε, όχι», τόνισε σε έντονο ύφος η Φαίη Σκορδά.
Το βίντεο με το περιστατικό της Μαίρης Συνατσάκη
Το συγκεκριμένο περιστατικό που αντιμετώπισε στον δρόμο με έναν άγνωστο άνδρα, είχε καταγγείλει νωρίτερα μέσα Instagram Story η Μαίρη Συνατσάκη.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.