Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέες προκλητικές δηλώσεις σχετικά με τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες με το ελληνικό #Metoo έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος, όντας καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. «Όταν δίνεις μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, μιλάς μία ώρα και γίνεται μοντάζ που πρέπει να βγει 1,5 λεπτό, παραμορφώνονται τα λόγια σου. Δεν έγινε επίτηδες από εσάς», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor.

Διαβάστε ακόμη: Περικλής Κονδυλάτος: Είμαι φαν της βασιλείας, στην Ελλάδα έχουμε αδικήσει το θεσμό

«Είπα πολλά σε αυτή τη συνέντευξη και κυρίως για τη νομοθεσία να γίνει πιο αυστηρή. Με τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε αυτούς τους ανθρώπους και να γίνει και πιο ελαστική με τα θύματα» συνέχισε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Ναι, αλλά από τη μία λες αυτό και από την άλλη λες ''πώς είναι δυνατόν να το θυμηθούν 300 άτομα;''» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας. «Είπα και γι’ αυτό, απλά δεν το βάλατε. Και δεν σας κατηγορώ» ήταν τα λόγια του ο Περικλή. «Έδωσες συνέντευξη και μίλησες και σε άλλες εκπομπές. Γι’ αυτά που σχολιάστηκες ήταν και σε άλλες εκπομπές» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά. «Ενώ με πήραν όλα τα κανάλια, στη δική σας εκπομπή ήθελα να έρθω γιατί με τη δική σας έγινε μία παρανόηση. Σας εκτιμώ πάρα πολύ και ξέρω καλά πόσο με έχετε στηρίξει» απάντησε με τη σειρά του ο Κονδυλάτος.

«Τι λες; Ότι έγινε μοντάζ, ότι αλλάξαμε αυτά που είπες;» θέλησε να απαντήσει η Φαίη Σκορδά και διάβασε τις προκλητικές δηλώσεις του. «Τα έχω μπροστά μου, μην με βάλεις σε αυτή τη διαδικασία». Στη συνέχεια, ο Περικλής Κονδυλάτος έμπλεξε τις φωτιές και τη θανατική ποινή μέσα στο όλο πλαίσιο, με τη Φαίη Σκορδά να λέει στον Γιώργο Λιάγκα, «δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτά που λέει» και τον Κονδυλάτο να απαντά: «Μου λες ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω τα όσα πιστεύω;».

Εκεί που ξεχείλισε η σταγόνα ήταν όταν είπε: «Ας πάμε όλοι στο δικαστήριο και ο νόμος να βάλει όλους σε μια ίσια γραμμή και να μας πει ξέρετε κάτι, εγώ για τον βιασμό θέλω 1, 2, 3 πειστήρια, για την παρενόχληση 1, 2, 3 πειστήρια Εάν το κάνουμε έτσι με αυτόν τον τρόπο, θα πει η άλλη, α, βγήκε ο τάδε στην τηλεόραση και δικαιώθηκε; Θα ρίξω βιτριόλι στο πρόσωπο της άλλης».

Σε εκείνο το σημείο, τον κόψανε άρον-άρον, με τη Σκορδά να είναι εμφανώς ενοχλημένη και τον Λιάγκα να τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην εκπομπή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA