Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» το βράδυ της Τρίτης (7/12) η Αργυρώ είναι σοκαρισμένη μετά την ανακάλυψη μιας βαλίτσας με αρχαία στο ξενοδοχείο, αλλά ο Διονύσης τη διαβεβαιώνει ότι θα χειριστεί την υπόθεση προσωπικά.
Διαβάστε ακόμη: Ευγενία Σαμαρά: Η υπερπροστατευτική μητέρα της και το spoiler που έδωσε για το «Σασμό»
Πιεσμένη από τα γεγονότα, δέχεται να συναντήσει τον Αστέρη στο μαγαζί του. Η συζήτησή τους, όμως, διακόπτεται από την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Καλλιόπης!
Ο Άγγελος, από την άλλη, υποψιασμένος για το ρόλο της, λέει ψέματα στην Καλλιόπη ότι σύντομα θα συναντηθεί με κάποιον που γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρα του.
Παράλληλα, η Άσπα συναντιέται με τον Κώστα και παίρνει την απόφαση να αποσύρει τη μήνυση σε βάρος του. Μια τυχαία γνωριμία με μια γοητευτική γυναίκα ενθουσιάζει τον Άγγελο, μόνο που δεν ξέρει ότι εκείνη είναι η πρώην του Αστέρη, η Στέλλα!
Εν τω μεταξύ, μια τυχαία περιπολία θα φέρει τον Αντώνη και τη Ντίνα πιο κοντά στην αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Στεφανή. Η παρακολούθηση του Μαθιού και της Βασιλικής ξεκινά και το μυστικό τους αποκαλύπτεται: Η αστυνομία μαθαίνει πως έχουν ερωτική σχέση!
Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha
- Φόβοι για serial killer στη Θεσσαλονίκη: Την εμπλοκή του 52χρονου και στη δεύτερη νεκρή εξετάζουν οι αρχές
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Φάνης Λαμπρόπουλος: Τα πρώτα σχόλια για την αποχώρηση της Ελένης Βουλγαράκη - «Δεν ήταν εύκολο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.