Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Τρίτης (7/12) η εικόνα της Ιουλίας μαζί με τον Κουράκο τσακίζει τον Στάθη, ενώ όλο το χωριό αρχίζει να κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο. Η Αντιγόνη ζητά από τη Μαρίνα να ενημερώσει τον Μάνο για το αποτέλεσμα του τεστ DNA.
Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Spoiler: Η κίνηση απελπισίας του Στάθη για να ξανακερδίσει την Ιουλία
Ο Δημήτρης συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά, επιμένοντας να τον συγχωρέσει και να κάνουν μια νέα αρχή. Η Βασιλική, από την άλλη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς μαθαίνει πως πρόκειται να γεννήσει κοριτσάκι.
Η Ευτυχία παλεύει να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Αποστόλη, όμως εκείνος δυσκολεύεται να τη δει φιλικά. Ο Αλέξης πετυχαίνει τη Μυρτάλη στον δρόμο, αλλά πριν προλάβει να της μιλήσει, εκείνη το βάζει στα πόδια.
Η Αθηνά ζητά από τον Μάνο να μελετήσει το βιογραφικό της Μάρθας, μήπως υπάρχει θέση για εκείνη στο ελαιοτριβείο. Ο Στάθης, θολωμένος από τη ζήλια, πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας και απαιτεί εξηγήσεις.
Ο Μάνος, σε έξαλλη κατάσταση εισβάλει στο ιατρείο της Αντιγόνης και, θέλοντας να περάσει ξεκάθαρο μήνυμα, σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA.
Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτό που του είπε η Ιουλία και γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.
«Η Γη της Ελιάς» κάθε Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega.
- Τέλος εποχής: Τελευταία ημέρα για το Notos στην Αιόλου και Σταδίου - Γιατί μπαίνει «λουκέτο»
- «Αρπάχτηκαν» Παπακωστοπούλου - Κυρανάκης για τα τρένα: «Τα παιδιά μας είναι ασφαλή;» - «Άκουσα να λέτε χοντράδες»
- Δίδυμοι Πύργοι: Καρκίνος, ο αργός θάνατος που σκοτώνει τους επιζώντες της επίθεσης
- Το βίντεο της ντροπής: Την κούρεψαν γουλί σε μπαρ της Ταϊλάνδης για έναν απλήρωτο λογαριασμό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.