Μενού
  • Α-
  • Α+

Η τοποθέτηση του Σταμάτη Γαρδέλη για τους μετανάστες δυσαρέστησε την συμπαίκτριά του στη Φάρμα, Αναστασία Γκεργκελεζίου αλλά και χρήστες του Twitter που άλλοι τον «έσφαξαν» και άλλοι τον... αποθέωσαν! 

Διαβάστε ακόμη: Φάρμα: Αγγελική Ηλιάδη και Σάσα Μπάστα έκαναν μπάνιο και ο Σταμάτης Γαρδέλης φιλοσοφούσε

Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε συζητώντας με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: «Να σου πω ένα ποίημα που έχω γράψει γι' αυτό; Δεν θα σε κουράσω, είναι μια απάντηση στον συνάδελφό μου και συνάδελφό σου, τον Απόστολο Γκλέτσο, που είπε ότι το δημογραφικό πρόβλημα θα λυθεί με τους μετανάστες, αυτοί θα είναι οι Έλληνες». Στη συνέχεια σημείωσε: «Αποστόλη μου, οι Έλληνες δεν είναι αυτοί που ζουν εδώ, οι Έλληνες είναι αυτοί που έχουν ρίζες εδώ, που χρόνια επί χρόνων μιλάνε την ίδια γλώσσα, την Αρχαία Ελληνική».

Η τοποθέτηση του Σταμάτη Γαρδέλη ενόχλησε την Αναστασία Γκεργκελεζίου, η οποία είπε: «Έτυχε να είμαι και εγώ στο σαλόνι εκείνη τη στιγμή και ειπώθηκαν κάποια πράγματα για τους μετανάστες και για το τι θέση έχουν σε μια κοινωνία, τέλος πάντων, όταν έρχονται σε μια ξένη χώρα. Χτύπησε μια πιο ευαίσθητη χορδή μου γιατί οι γονείς μου και εγώ είμαστε μετανάστες». Ο Σταμάτης Γαρδέλης αντιλήφθηκε την ενόχλησή της και της ζήτησε συγγνώμη... πέφτοντας στα γόνατα. 

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Σταμάτη Γαρδέλη προκάλεσε την αντίδραση χρηστών του Twitter οι οποίοι τον «κατακεραύνωσαν». Ωστόσο υπήρξαν και εκείνοι που τον αποθέωσαν βλέποντας τα σχόλια που έκανε στο επεισόδιο της Δευτέρας (6/12).