Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Φάρμα ξεκίνησε... δυνατά στον ΑΝΤ1 και τα πρώτα επεισόδια έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Δύο από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί είναι η Αγγελική Ηλιάδη και η Σάσα Μπάστα οι οποίες έκαναν το πρώτο τους μπάνιο και κέρδισαν τις εντυπώσεις των συμπαικτών τους. 

Διαβάστε ακόμη: Παναγιώτης Ψωμιάδης: Ερχεται αποχώρηση από τη Φάρμα - Ποιοι άλλοι αποχωρούν

Η Σάσα Μπάστα απόλαυσε το μπάνιο της, ενώ η Αγγελική Ηλιάδη δεν ήθελε να φαίνεται στην κάμερα και έτσι τα κορίτσια που συμμετέχουν στο παιχνίδι μπήκαν γύρω της σαν «ασπίδα» για να την... κρύψουν.

Σταμάτης Γαρδέλης και Σταμάτης Κουτσαβάκης δεν έχασαν την ευκαιρία να σχολιάσουν με τον πρώτο να μιλά για... Τρωικούς πολέμους, Ωραίες Ελένες και αγελάδες! «Κοίτα η αγελάδα πώς κοιτάει; Σου λέει “τι ανόητοι είναι οι άνθρωποι. Κοίτα τι βλέπουν και θαυμάζουν;” Η εικόνα μας είναι λιγότερη από αυτό που δημιουργούμε. Είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που είμαστε», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης. 

«Στα κορίτσια πρέπει να είμαστε ευγενείς, τα κορίτσια θέλουν θαυμασμό. Γιατί μέσα από τον θαυμασμό προχωρά ο πολιτισμός. Φτιάχνεις πράγματα, ντύνεσαι ωραιότερα, μιλάς καλύτερα, κάνεις πολέμους για ένα πουκάμισο αδειανό, για μια Ελένη. Γιατί έγινε ο Τρωικός πόλεμος; Να!» συνέχισε ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο Κουτσαβάκης τον χειροκροτούσε. 

Φάρμα: Ο μονομάχος 

Αρχηγός για αυτή την εβδομάδα στη Φάρμα είναι η Αναστασία Τσουμελέκα και ήταν και εκείνη που κλήθηκε από τον Σάκη Τανιμανίδη να επιλέξει τον πρώτο «μονομάχο». Μετά από πολύ σκέψη και χωρίς να θέλει να αδικήσει κάποιο πρόσωπο, η Αθανασία επέλεξε ως πρώτη μονομάχο την Αναστασία Γκεργκελέζιου. Συγκεκριμένα η αρχηγός καθώς ανακοίνωνε την απόφαση της είπε στην Αναστασία: «Σου ζητώ συγγνώμη γιατί πρώτα πήρα την απόφαση μου και μετά σε γνώρισα». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA