Την άποψή της για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τα βίντεο που διέρρευσε με την πρώην σύντροφό του, που έφεραν και το διαζύγιο με τους «Ράδιο Αρβύλα», εξέφρασε η Ελένη Μενεγάκη. «Με λίγα λόγια τι λέει ο ίδιος; Ότι έκανε κάτι που δεν κατάλαβε ότι ήταν κακό και σοβαρό. Δεν το κατάλαβα», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.
Διαβάστε ακόμη: Revenge Porn: Από την Τούνη μέχρι την Κρεμλίδου - Οι γυναίκες που είχαν το θάρρος να μιλήσουν
«Ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς έχει κάποιος το δικαίωμα να σου κάνει κάτι τέτοιο είτε τον εμπιστεύεσαι ή όχι. Είτε είναι σχέση, είτε όχι, μπορεί να είναι κάτι τελείως περαστικό. Κι εμείς σε αυτή την εποχή ζούμε. Κανείς δεν δικαιούται να σου κάνει τέτοιο πράγμα.
Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο. Να είμαστε πολύ ξεκάθαροι σε αυτό. Γιατί ωραία όλα αυτά που λέμε αλλά να πούμε λίγο γι’ αυτή την εποχή που εμένα με ενδιαφέρει ως μητέρα που μεγαλώνω παιδιά, γιατί αυτή τη στιγμή έχω παιδιά σε διάφορες ηλικίες… Το θέμα μου εμένα προσωπικά είναι να μάθουμε εμείς οι γονείς και να επικοινωνήσουμε στα παιδιά μας τα μηνύματα.
Να μάθουμε κι εμείς καλύτερα από τι μπορεί σήμερα πραγματικά να κινδυνεύσει και να προστατευτεί. Τα νεότερα παιδιά σκέφτομαι», συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη, κάνοντας σαφές ότι πάντα παίρνει το μέρος των θυμάτων.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.