Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αντιδήμαρχος Αλίμου Αναστασία Σιμητροπούλου, ορίστηκε Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ από τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη. Τέσσερα χρόνια πριν, όμως, πριν γίνει νέος πρόεδρος του κόμματος ο Νίκος Ανδρουλάκης και πριν την χρίσει αναπληρώτρια εκπρόσωπο, δοκίμασε την τύχη της στο τηλεπαιχνίδι του Alpha, Deal, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, αλλά δυστυχώς δεν ήταν πολύ τυχερή. 

Διαβάστε ακόμη: Kendall Jenner: Φόρεσε μπικίνι και... βούτηξε στα χιόνια επειδή το είπε ο Βιμ Χοφ

Παρόντες στο ακροατήριο, ήταν και οι γονείς της κυρίας Σιμητροπούλου, σύμφωνα με το alimosonline.gr. Ήδη από το πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού η Αναστασία που είχε το κουτί με το νούμερο 13 είχε ανοίξει αρκετά από τα κουτιά που περιείχαν τα κίτρινα υψηλά ποσά, χωρίς να έχει ανοίξει κανένα από τα κόκκινα μικρά ποσά. 

Στα τελευταία δύο κουτιά που είχαν μείνει, με τα ποσά 5 και 20 Ευρώ, η προσφορά του Τραπεζίτη ήταν 13 Ευρώ, την οποία προσφορά η Αναστασία δεν δέχτηκε, κερδίζοντας τελικά τα 20 ευρώ.  Ανοίγοντας το εφεδρικό κουτί 23 στο τέλος , πολλαπλασίασε το κέρδος της επί 2, και έτσι έφυγε από το παιχνίδι με 40 ευρώ. Δεν κατάφερε μεν να κερδίσει αλλά όπως λένε «σημασία έχει το παιχνίδι» και η Αναστασία έδειξε να ευχαριστήθηκε την εμπειρία του παιχνιδιού.