Μενού
  • Α-
  • Α+

Το γράμμα της Μυριέλλας Κουρεντή έφτασε στα χέρια του Γιώργου Κατσαούνη, αλλά όπως φαίνεται έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα επιθυμούσε η ηθοποιός αφού στο επεισόδιο του Σαββάτου (29/01) του Survivor, εκείνος είναι έξαλλος μαζί της.

Διαβάστε ακόμη: Θανάσης Μπέλλος - Survivor: Εκνευρισμένος με ανθρώπους παραγωγής και δημοσιογράφους - «Τι ερώτηση είναι αυτή τώρα;»

«Σε παρακαλώ σταμάτα να αναφέρεις τον Τζον, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που έξω αυτή τη στιγμή φροντίζει και τρέχει για τα πάντα», διαβάζει ο Γιώργος Κατσαούνης στο γράμμα και θα πει αργότερα: «Λυπάμαι για το παιδί εκείνο τον Τζον αν όντως κοιτάει την οικογένειά της που τον έσκισε, τον έκανε ξεφτίλα».

«Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο και τι στρατηγικές έχει η Μυριέλλα και θέλω να πω ότι λέει ψέματα», θα προσθέσει ο Τσάκα Τσούκας, ενώ δεν είναι ο μόνος που της τα έχει μαζεμένα αφού και η παραλία των Διασήμων είναι καζάνι που βράζει και όλοι την έχουν βάλει στο στόχαστρο. 

Η Αθηνά Ευμορφιάδη αναφέρει πως η Μυριέλλα «μας ταράζει συνεχώς στο ψέμα, μας βγάζει πραγματικά από τα ρούχα μας καθημερινά, πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε». 

Με τη σειρά της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεσπά και δηλώνει: «τελικά πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι». Ζητάει δε από κείνη να μην της ξαναμιλήσει, ενώ με ειρωνικό ύφος της λέει «η καλύτερη ηθοποιός, να σε χειροκροτήσουμε».

Βέβαια, εκτός από τις μεταξύ τους κόντρες, Διάσημοι και Μαχητές θα βρεθούν στο στίβο της μάχης για τον αγώνα επάθλου.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.