Από τσακωμό σε τσακωμό πηγαίνει το φετινό Survivor, με τη Βρισηίδα και τη Ναυσικά να έρχονται σε ανοιχτή αντιπαράθεση στο προηγούμενο επεισόδιο. Μία «χοντρή» ατάκα της πρώτης στάθηκε η αφορμή για να έρθουν οι δύο γυναίκες στα «μαχαίρια» και περιμένουμε να δούμε πώς θα συνεχιστεί από εδώ και στο εξής η σχέση τους στην καλύβα των Διασήμων.
Διαβάστε ακόμη: Survivor - Άσπα Πρεδάρη: Επέστρεψε στην Ελλάδα - Οι πρώτες δηλώσεις
Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και έπαθλο επικοινωνίας το βράδυ της Τρίτης. Διάσημοι και Μαχητές θα μπουν στον στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει;
Απ' ότι φαίνεται όταν πρόκειται για την επικοινωνία, το μάτι των κόκκινων «γυαλίζει». Έτσι, οι Διάσημοι αναμένεται να σπάσουν σήμερα το σερί των Μαχητών, οι οποίοι πήραν τις δύο ασυλίες αυτής της εβδομάδας.
- Εννέα ξεχωριστές προσωπικότητες ανέβηκαν στη σκηνή του PERSONAS και μοιράστηκαν τις προσωπικές τους ιστορίες
- Κόλαφος Πλακιά για Μάνεση: «Αλήτης!» - «Έκανα black χιούμορ για το ΟΑΚΑ» λέει ο δημοσιογράφος
- Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχει ιστοσελίδα που έχει πάρει φωτογραφίες μας και μας έχει ξεγυμνώσει»
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.