Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αγγελική Ηλιάδη και η Νάιρα Αλεξοπούλου βρέθηκαν αντιμέτωπες στον αχυρώνα της Φάρμας το βράδυ της Κυριακής (13/2), με τη δεύτερη τελικά να χάνει και να αποχωρεί από το ριάλιτι. Μάλιστα, η αποχώρησή της ήρθε μετά από την επιλογή του Κουτσαβάκη (ως αρχηγού της εβδομάδας) να δώσει την μαύρη πέτρα στην Αγγελική Ηλιάδη, θέτοντάς τη ως πρώτη μονομάχο. 

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Ηλιάδη: Μίλησε με δάκρυα στα μάτια για τον πατέρα της - «Είναι ο βασικότερος λόγος που είμαι εδώ»

Αμέσως μετά την αναμέτρηση, ο Κουτσαβάκης ήταν αρκετά στεναχωρημένος, καθώς αυτό το διάστημα τον είχαμε δει να έρχεται κοντά με τη Νάιρα. Το ίδιο, όμως, συνέβη και με εκείνη. «Να δω τι θα κάνεις χωρίς εμένα. Ποιος θα σου θυμίζει τη μάνα σου; Καλά δεν γλιτώνεις από εμένα. Τώρα συγκινήθηκες; Άργησες», του είπε η τραγουδίστρια λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. 

«Δεν στεναχωριέμαι που φεύγει η Νάιρα. Ίσως και να είναι για καλό. Δεν είναι για εδώ η Νάιρα. Είναι για το Δαφνί», είπε με δόση συγκίνησης από την πλευρά του ο Κουτσαβάκης. Τέλος, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τη Νάιρα Αλεξοπούλου αν όλο αυτό που είχε στη Φάρμα με τον Κουτσαβάκη ήταν ερωτικό, εκείνη απάντησε πως «ο Κουτσαβάκης φλερτάρει όλες τις γυναίκες. Είναι κάτι πιο βαθύ από ένα φλερτ. Πολύ βαθύτερο. Αυτό με έχει δέσει περισσότερο και με έφερε πιο κοντά του».