Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αγγελική Ηλιάδη αποχώρησε από τη Φάρμα και βρέθηκε στο Πρωινό όπου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για όσα είχαν ειπωθεί στην εκπομπή όταν εκείνη - μέσα στο παιχνίδι - ενημερώθηκε από την παραγωγή για το θάνατο του πατέρα της. «Εσείς που έχετε τόση εμπειρία και ξέρετε από τηλεοπτικά προϊόντα, περίμενα να ξέρετε ότι αυτό που βλέπουμε στις οθόνες δεν είναι πάντα ολοκληρωμένο. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός, ένα πολύ προσωπικό γεγονός, το οποίο προσωπικά δεν ήθελα να το δείξω στη Φάρμα και στα γυρίσματα», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη. 

Η ίδια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την παραγωγή για την ευαισθησία με την οποία αντιμετώπισε αυτό το λεπτό θέμα. «Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή που σεβάστηκε τις τόσο προσωπικές στιγμές μου και δε βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό, όμως, είναι κάτι που εσείς θα έπρεπε να το ξέρετε.

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Ηλιάδη: Μίλησε με δάκρυα στα μάτια για τον πατέρα της - «Είναι ο βασικότερος λόγος που είμαι εδώ»

Άκουσα πράγματα που με πείραξαν. Δεν μπορώ να το κρύψω. Δεν ξέρεις πώς έχει γίνει όλο το πράγμα και ποια είναι η ακολουθία των γεγονότων. Η παραγωγή είχε την ευαισθησία και τη λογική να μη δείξει πράγματα. Δεν μπορούσαν να τα δείξουν αυτά. Δε με πειράζει καθόλου το τι μπορεί να σκεφτεί ο κόσμος έξω, όπως δεν με πειράζουν όλα αυτά που ακούω τόσα χρόνια. Δε δίνω καμία σημασία. Από εκεί και πέρα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν αυτή η στιγμή που έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου. Δε με πειράζει», είπε η Αγγελική Ηλιάδη. 

Όταν η Φαίη Σκορδά της εξήγησε ότι ο λόγος που έγιναν τα σχόλια στον αέρα της εκπομπής ήταν επειδή θεώρησαν ότι εκείνη τη στιγμή ανακοινώθηκε στην τραγουδίστρια η απώλεια του πατέρα της: 

«Έτσι φάνηκε πάντως. Ότι ήτανε αυτή η στιγμή. Που να ξέρω ότι το γυρίσατε ξανά την ίδια σκηνή για μία αυθόρμητη αντίδραση. Φάνηκε σαν να το πήγατε στο repeat» είπε η Φαίη Σκορδά για να πάρει άμεση απάντηση από την Αγγελική Ηλιάδη πως κάτι τέτοιο δε συνέβη ποτέ.

«Είχα μάθει για τον μπαμπά μου αρκετό καιρό, αφότου χειροτέρεψε. Είχε πει στη μητέρα μου να μην μου πει κάτι για να μη φύγω. Δεν ήξερα. Ενημερώθηκα όταν ο πατέρας μου διασωληνώθηκε και η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη πια. Που σημαίνει ότι περιμέναμε να συμβεί το μοιραίο. Αυτό συνέβη. Τώρα το τι φάνηκε και τι δεν φάνηκε, δεν είναι όλες οι ανθρώπινες και ιδιαιτέρως οι δύσκολες αυτές στιγμές προς κατανάλωση του τηλεοπτικού κοινού», τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη.