Οι έντονοι καυγάδες στην καλύβα των Διάσημων συνεχίζονται και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 ειδικά μετά το Συμβούλιο του Νησιού όπου βγήκαν προτεινόμενοι προς αποχώρηση η Μυριέλλα Κουρεντή, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Σάκης Αρσενίου.
Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η τριάδα της αποχώρησης βγήκε εν μέσω «αλληλοσπαραγμού» στους Διάσημους
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου θα τσακωθούν πολύ άσχημα μπροστά σε όλους με τη δεύτερη να φωνάζει «Εγώ λέω ψέματα;» και μετά στρεφόμενη στον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος θα προσπαθήσει να κατευνάσει τα πνεύματα θα του πει «Άρη μη μιλάς».
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας της εβδομάδας με τους Μυριέλλα Κουρεντή, Τάκη Καραγκούνια και Απόστολο Ρουβά να λυγίζουν και μόνο στη σκέψη ότι θα λάβουν κάποιο μήνυμα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν να δουν τόσο καιρό ειδικά η Κουρεντή και ο Ρουβάς.
Μάλιστα, ο Απόστολος Ρουβάς ξεσπά σε κλάματα και λέει πως «Αυτή τη στιγμή με έχει καταρρακώσει. Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου, γιατί...».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.