Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς» το βράδυ της Τετάρτης (23/2), η Βασιλική περνά δύσκολες ώρες προσπαθώντας να συνηθίσει στην ιδέα ότι η κόρη της θα μείνει στη θερμοκοιτίδα για λίγο καιρό.
Διαβάστε ακόμη: Χριστίνα Παυλίδου - Άγιος Παΐσιος: «Δεν περιμέναμε αυτή την έκρηξη αγάπης - Δε συμφωνώ με τις αγωγές»
Ο Ισίδωρος κατηγορεί ευθέως την Αθηνά ότι προσπαθεί, μέσω του Δημήτρη, να βάλει χέρι στην περιουσία που έγραψε στην Αντιγόνη.
Ο Λεωνίδας προειδοποιεί την Ελένη να μείνει μακριά από τον Ανέστη, γιατί τον θεωρεί επικίνδυνο.
«Η Γη της Ελιάς» κάθε Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο Mega
- Η τάπα του Γεραπετρίτη στον Μακάριο, η ανανέωση της ελληνογαλλικής συμφωνίας και το σιωπητήριο της Καρυστιανού
- Φωτεινή Αθερίδου: «Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά 25. Όσο πιο μικρή ήμουν, τόσο υπέφερα»
- Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στα Ιωάννινα: Άνοιξαν πυρ κατά βίλας - Πληροφορίες και για καταδίωξη
- Βιολάντα: Πολλά τα ερωτήματα μετά τις αποκαλύψεις για πολύμηνη διαρροή προπανίου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.