Ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση περιμένει τους τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης (23/2) στο Survivor. Οι Διάσημοι έχουν βάλει πλέον στο στόχαστρο τη Μυριέλλα Κουρεντή, με τη γνωστή ηθοποιό να στέκεται μόνη της εναντίον όλων. Θα τη λυγίσει αυτή η κατάσταση ή θα τη βγάλει ακόμη πιο δυνατή; Από την άλλη, όσο το ριάλιτι επικεντρώνεται γύρω από τη Μυριέλλα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί «τρίβει τα χέρια του». Κι αυτό γιατί ετοιμάζει μια κίνηση-ματ, βάζοντας στο παιχνίδι έναν παίκτη-έκπληξη.
Πάμε, όμως, στα του αποψινού επεισοδίου που μας ενδιαφέρουν. Σήμερα έχουμε έπαθλο φαγητού, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να ρίχνονται σε μια δύσκολη αρένα. Ποιος θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στο φινάλε; Η κούραση είναι μεγάλη και η δίψα (και η πείνα) για το έπαθλο, επίσης. Αυτοί που θα καταφέρουν, όμως, να πανηγυρίσουν στο τέλος θα είναι οι Μαχητές.
Διαβάστε ακόμη: Πόσους τραγουδιστές θα δούμε να παρουσιάζουν εκπομπές φέτος;
Μπορεί οι Διάσημοι να ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στο επεισόδιο της Τρίτης (22/2), αλλά τώρα η κατάσταση αλλάζει. Και όλα αυτά λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί τα «αίματα» αναμένεται να ανάψουν και οι συζητήσεις, που θα γίνουν θα φέρουν τα πάνω κάτω στην ομάδα των Διασήμων.
Στο φινάλε της βραδιάς θα ακούσουμε και την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού σχετικά με τον παίκτη που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Η Μυριέλλα Κουρεντή, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Σάκης Αρσενίου περιμένουν να μάθουν τα αποτελέσματα τις ψηφοφορίας, με τον τελευταίο να είναι αυτός που σύμφωνα με τα spoilers θα αφήσει το Survivor και θα επιστρέψει στην Αθήνα.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.