Μενού
  • Α-
  • Α+

Φτάσαμε ήδη στα μισά αυτής της εβδομάδας και ούτε που το καταλάβαμε. Είναι τόσες οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό σκηνικό και τόσα τα προγράμματα, που παρακολουθούμε, που δεν μένει χρόνος για να αντιληφθούμε τα μικρά καθημερινά πράγματα. Τέλος πάντων. Για να δούμε τι έχει το σημερινό Τηλεκοντρόλ

Γέμισε η τηλεόραση με τραγουδιστές

Μήπως παράγινε το πράγμα φέτος με τους τραγουδιστές, που αναλαμβάνουν την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών; Δεν λέμε, τα σχήματα στα μπουζούκια έχουν κλείσει για τη σεζόν και η κατάσταση στα νυχτερινά μαγαζιά με την πανδημία του κορονοϊού δεν είναι και η καλύτερη, όμως, τόσους τραγουδιστές στην τηλεόραση δεν είχαμε ξαναδεί.

Διαβάστε ακόμη: Φοίβος: Πούλησε το πρώτο NFT της ελληνικής μουσικής σκηνής για 4.500 ευρώ

Μετά και την ανακοίνωση του Alpha για τις δύο νέες εκπομπές που εντάσσονται στο πρόγραμμά του, έχουμε τη Δέσποινα Βανδή (Chart Show) και τον Αναστάσιο Ράμμο (Total Black Out) να αφήνουν το μικρόφωνο της πίστας και να πιάνουν αυτό της παρουσίασης. Από εκεί και πέρα έχουμε τον Σάκη Ρουβά στο Masked Singer, το οποίο περιμένουμε να δούμε στον ΣΚΑΪ, την Κατερίνα Λιόλιου και τον Ηλία Μπόγδανο στα backstage του X-Factor, την Κόνι Μεταξά στο Mega Star, τον Κωστή Μαραβέγια στο «Δυνατά» της ΕΡΤ και τον Φοίβο Δεληβοριά να ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Τι έγινε ρε παιδιά;

Θα μπει ο σύντροφος της Μυριέλλας στο Survivor; 

Απ' ότι φαίνεται η Μυριέλλα Κουρεντή θα συνεχίσει να μας απασχολεί στο φετινό Survivor. Κι αυτό γιατί όπως ακούσαμε στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο σύντροφος της ηθοποιού, John Lygnos, ετοιμάζεται να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης. Την συγκεκριμένη εξέλιξη την περιμέναμε η αλήθεια είναι εδώ και καιρό και μένει να δούμε αν τελικά θα επιβεβαιωθεί.

Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο μουσικός να βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και να προετοιμάζεται για την είσοδό του στο Survivor τις επόμενες ημέρες. Ένα σενάριο που θυμίζει πολύ το περσινό, με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 

Τα χρήματα που πήρε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στο ριάλιτι

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο οποίος αναφέρθηκε και στα χρήματα, με τα οποία συμφώνησε για να μπει στο ριάλιτι. Ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά πως «μπήκα στο παιχνίδι και κάνω πιο γνωστές τις δράσεις και να επικοινωνήσω όλα αυτά τα σημαντικά.

Ρώτησα τον σκηνοθέτη αν μπορώ να φύγω από την παράσταση για το Survivor, αλλά στεναχωρήθηκα που έμεινα μόνο 2 εβδομάδες. Χρηματικά στο survivor έπαιρνα τα τετραπλάσια από όσα θα έπαιρνα στο θέατρο σε έναν μηνά. Ο Βαλάντης με όλους δεν τα είχε καλά. Εύχομαι να μην ήταν ο εαυτός του στο παιχνίδι και να επιτέθηκε με αυτόν τρόπο σε εμένα και την Ευρυδίκη».

Η κόντρα Light και Snik συνεχίζεται

Μια «μάχη» δίχως τέλος βλέπουμε να εξελίσσεται ανάμεσα στον Light και τον Snik το τελευταίο διάστημα. Οι δύο τράπερ, οι οποίοι υποσχέθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στο ρινγκ, βρήκαν μία ακόμη αφορμή για να τσακωθούν διαδικτυακά. Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Light κατηγόρησε τον Snik ότι ο τράπερ αντέγραψε το νέο κομμάτι του με τίτλο «Traficante» από τον τράπερ Mc Daddy.

«Κάτσε να δούμε θα έρθει στο ρινγκ το αγόρι σας; Τότε να δείτε πώς θα πονάτε. Εγώ δεν έχω ξεχάσει τίποτα. Και στο ρινγκ θα του τη δώσω και στα νούμερα. Αλλά κάτσε να δούμε, θα έρθει στο ρινγκ; Γιατί τώρα προκαλεί τον Λιάγκα, προσπαθεί να το κάνει παρωδία, να μην έρθει» αναφέρει ο Light σε ανάρτησή του στο Instagram.

Η Survivor κίνηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Κλείνουμε το σημερινό Τηλεκοντρόλ με ακόμη μία είδηση από τα όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο. Οι πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας ήταν δύσκολες για τους Διάσημους, μιας και έχασαν τις δύο ασυλίες και έμειναν πεινασμένοι και νευριασμένοι στην καλύβα τους. Το ένστικτο της επιβίωσης, όμως, οδήγησε μία παίκτρια της κόκκινης ομάδας σε μία αναπάντεχη κίνηση.

Όπως ακούσαμε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρήκε τυχαία ένα μουχλιασμένο τοστ, το οποίο είχε γεμίσει μυρμήγκια και προς έκπληξη όλων, το καθάρισε και το έφαγε. Μια πραγματική Survivor, η οποία είναι έτοιμη ακόμη και για συμμετοχή σε πιο σκληρά παιχνίδια. Ίσως ακόμα και στο Fear Factor (αν γινόταν). 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA