Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Λιανός είχε τα κέφια του στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης (9/3) και η διάθεσή του για πειράγματα στους Διάσημους που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας ήταν εμφανής. Στην ερώτηση για το «αν θα φάμε κουφέτα» από την Μυριέλλα Κουρεντή και τον John Lygnos, η παίκτρια των «Κόκκινων» απάντησε με χαμόγελο: «Με περιμένει μια έκπληξη αλλά δεν είναι πρόταση γάμου. Δεν είναι όλες οι εκπλήξεις το ίδιο. Μπορεί να είναι τραγούδια, μπορεί να είναι ταξίδια, μπορεί να είναι άλλα πράγματα».

«Κι εγώ μίλησα με τον John ο οποίος μου είπε πολύ καλά πράγματα και μέσα σε αυτά μου είπε ότι με περιμένει και μια έκπληξη στην Αθήνα. Και τώρα Γιώργο είμαι να μου επιτρέψεις, με το ένα πόδι στο Survivor και με το άλλο πόδι στην πατρίδα» συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - John Lygnos για Μυριέλλα Κουρεντή: Συνδεόμαστε με έναν υπέροχο τρόπο

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Survivor: Αποχώρησε ο Σάββας Κάλφας

Να σημειωθεί ότι στο επεισόδιο της Τετάρτης (9/3) στο Survivor οι τηλεθεατές παρακολούθησαν και την αποχώρηση του Σάββα Κάλφα, με την ομάδα των Μπλε να είναι πλέον με έναν παίκτη λιγότερο. «Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα και τα αποχαιρετώ όλα. Θα σας βλέπω από έξω και πραγματικά θα σας στηρίζω. Χαίρομαι πολύ που θα μείνει η Σταυρούλα και μπορείτε να τα βρείτε εδώ πέρα… Γυρίζω πίσω στη ζωή μου και το Survivor θα είναι πάντα χαραγμένο. Έχω μάθει πάρα πολλά και θέλω να τα μεταφέρω στον κόσμο. Δεν θα ξεχάσω καμία φάτσα από εδώ πέρα» είπε ο Σάββας Κάλφας.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ωστόσο, και ίσως εκεί έγκειται και η έκπληξη για κάτι που όλοι ήθελαν είναι το γεγονός πως η Σταυρούλα με τόσο μικρή παρουσία στο παιχνίδι, κατάφερε να παραμείνει στο reality επιβίωσης.