Για τον πατέρα του, τον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου μίλησε ο Στέλιος Διονυσίου στην πρεμιέρα του Chart Show Your Countdown με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία του «Ένα λεπτό περιπτερά» που συμπεριλαμβανόταν στο Τοπ-30 με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ‘90s.
Διαβάστε ακόμη: Chart Show - Δέσποινα Βανδή: «Με πήρε η Ναταλία Γερμανού και της είπα "Πάτερ μου τις ευλογίες σου"»
Μάλιστα, ο Στέλιος Διονυσίου γύρισε το χρόνο πίσω και θυμήθηκε τη στιγμή που τραγούδησαν μαζί στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανιζόταν ο Στράτος Διονυσίου λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή.
«Αυτό που έχω φυλαγμένο ακόμα ένα απόκομμα από περιοδικό της εποχής εκείνης σε τίτλο επάνω που γράφει "ο Στελάρας θα φάει εμένα και τον Άγγελο". Επίσης, υπάρχει μια φωτογραφία από το κέντρο "Στράτος", που εμφανιζόταν το 1990 ο πατέρας μου, έφυγε το Μάιο του 1990. Αυτό που θα σας πω το Μάρτιο με Απρίλιο του 1990 με σήκωσε στην σκηνή και τραγουδήσαμε μαζί στο δεύτερο πρόγραμμα, η ώρα του λαϊκού πάλκου που κάθονταν όλοι σε καρέκλες. Είπαμε τρία τραγούδια μαζί. Όταν γύρισα πια να τον αντικρίσω, γιατί δεν τολμούσα να τον κοιτάξω, από ντροπή, συγκινήθηκα πολύ», είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου και συνέχισε:
«Ήμουν αρκετά μικρός και μου έκανε κάποιες διορθώσεις όταν με άκουγε στο σπίτι, πάντα κρυφά τραγουδούσα. Δεν μπορούσα με τίποτα να διανοηθώ ότι θα ήταν ο πατέρας μου στο σπίτι και εγώ να τραγουδούσα και δεν μπορούσα να καταλάβω αν έχει μπει».
- «Είμαστε πια σε αχαρτογράφητα νερά»: Έχει μπει η Ελλάδα στον πόλεμο;
- Μαρινάκης για κατάρριψη πυραύλων από ελληνικούς Patriot: «Δεν συνιστά επίθεση, ήταν αμυντική ενέργεια»
- Τέμπη: Οργή Καρυστιανού για τη διακοπή της δίκης - «Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε»
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.