Μενού
  • Α-
  • Α+

Πρεμιέρα κάνει το βράδυ του Σαββάτου (12/3) στις 21.00 στον Alpha το νέο «Chart Show Your Countdown» με οικοδέσποινα τη Δέσποινα Βανδή με την πρώτη εκπομπή να είναι αφιερωμένη στα πιο επιτυχημένα και διαχρονικά τραγούδια των '90s.

Διαβάστε ακόμη: Θάνος Καλλίρης: «Με τη Ναταλία Γερμανού ήταν 5,5 χρόνια σκλαβιάς» - Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Στο παρελθόν την εκπομπή παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού και λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα η Δέσποινα Βανδή ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την παρουσιάστρια του Καλύτερα Δε Γίνεται, με τις δύο γυναίκες να αυτοσαρκάζονται με το θέμα της παράδοσης σκυτάλης στην παρουσίαση του σόου.

«Έγινε η παράδοση της φλόγας! Το είπα ότι σε πήρα τηλέφωνο και σου είπα "Πάτερ μου, τις ευλογίες σου"! Ναταλία μου, είμαι χαρούμενη, τελικά πήγαν όλα καλά στην εγγραφή. Είχα πάρα πολύ άγχος στα πρώτα δέκα λεπτά. Είπα "Χριστέ μου, είναι δυνατόν; Γιατί;", αλλά ναι, είχα πάρα πολύ άγχος και πάντα έχω άγχος σε όλες εκπομπές και σε όλες τις πρεμιέρες γενικότερα», είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή και συμπλήρωσε στη συνέχεια: 

«Θα δείτε ανατροπές στο Chart Show. Πολλή μουσική και χαρά! Όλοι έχουμε να θυμόμαστε κάτι από τα 90’s, εκτός από την κόρη μου!», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA