Στο «κόκκινο» και χθες ο ανταγωνισμός των παικτών του Survivor, οι οποίοι έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης, με δύσκολο στόχο, προκειμένου να κερδίσουν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, στο οποιο τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι «Διάσημοι». Ο Απόστολος Ρουβάς αποδείχθηκε ιδιαίτερα μαχητικός στον στίβο μάχης της Δευτέρας (21/3) και έχοντας απέναντί του τον Αρη Σοϊλέδη, κατάφερε να τον κερδίσει.
Ο σεφ πανηγύρισε έξαλλα τον πόντο που έφερε στην ομάδα του, έχοντας αντίπαλο τον φίλο του και κουμπάρο του (σ.σ. ο σεφ θα είναι ένας από τους κουμπάρους στον γάμο του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι), με τον οποίο πλέον είναι σε αντίπαλες ομάδες.
Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αυτή είναι η υπό αποχώρηση τετράδα που περιλαμβάνει και ένα όνομα έκπληξη
Εκτός από τις φωνές, τον χορό και το τραγούδι, ο Απόστολος Ρουβάς ανάμεσα στους πανηγυρισμούς του, έστειλε μία καρδούλα στη Φανή, την σύντροφό του, της οποίας το όνομα ψέλλισε κοιτώντας στον ουρανό.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
- Έξω φρενών ο Στραβελάκης με τη Μάνου για τον Μαζωνάκη: «Ντροπή, ντροπή! Είναι νεκρός»
- Αψυχολόγητη δήλωση Αφροδίτης Μάνου για Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα αυτόν και τη δουλειά του»
- Το μπλόκο του νόμου στον Κασιδιάρη, η παρέμβαση για τα καύσιμα και η στάση Τσίπρα απέναντι στο ΠΑΣΟΚ
- Χασαπόπουλος για κηδεία Μαζωνάκη: «Μπορεί να είναι και κακία, αλλά ο Σάκης γιατί δεν πήγε;» - «Ούτε η Βανδή ήταν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.