Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν το αποψινό αγώνισμα του Survivor μεταξύ Διάσημων και Μαχητών ο Τάκης Καραγκούνιας εκθείασε τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, ενώ έριξε τα «βέλη» του στη Μυριέλλα Κουρεντή κατηγορώντας τη πως είναι ψεύτικη, αλλά εκείνη δεν πτοήθηκε παρά αντέδρασε με τον πλέον επικό τρόπο. «Αυτό το ταξίδι που λέγεται Survivor θέλω να το συνεχίσω, θέλω να το πάω μέχρι τέλους με οποιοδήποτε κόστος και θέλω να κάνω μια ευχή», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Συνέχισε δε λέγοντας πως «Στο Survivor πρέπει να μείνουν πραγματικοί και αληθινοί χαρακτήρες, όπως είναι και ο Ανδρέας και τον συγχαίρω για αυτό που είναι και να ξεσκεπάζονται και να πέφτουν οι μάσκες και να πηγαίνει ο καθένας σπίτι του. Ελπίζω ο κόσμος να έχει δει όλα αυτά που κάνει τόσο καιρό και να τα εκτιμήσει, αν δεν τα εκτιμήσει, εγώ θα φύγω και η ζωή συνεχίζεται».

Διαβάστε ακόμη: Τριαντάφυλλος - Survivor: «Ο γιος μου με είχε σφιχτά αγκαλιά 5 λεπτά όταν γύρισα - Νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα»

Σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε σε ποιον αναφέρεται και ο Μισθοφόρος απάντησε: «Ένας από αυτούς που αναφέρομαι, είναι η Μυριέλλα που πριν μία εβδομάδα έκλαιγε στην αγκαλιά μου και μου έλεγε "θέλω να φύγω" και μετά όταν είχα το καβγαδάκι με τον Στάθη, βγήκε να τον υπερασπιστεί με στόμφο και πολύ άγριες διαθέσεις εναντίον μου».

«Είσαι εδώ πέρα μιλάς για καμπές, λες "θέλω να φύγω" και ίσως να φύγει κάποιος που αξίζει σήμερα. Μακάρι να μείνω ή εγώ, ή ο Ανδρέας, ή ο Σπύρος που είναι συμπαίκτης μου και να φύγεις εσύ. Με πείραξε πάρα πολύ ο τρόπος που μου μίλησες στο συμβούλιο. Με κοιτάς με μίσος λες και σου έχω κάνει κακό. Είσαι κουραστική», συμπλήρωσε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Η Μυριέλλα Κουρεντή απάντησε πως «Εγώ πηγαίνω πάντα με αυτό που θεωρώ σωστό και δίκαιο. Όταν θεωρώ ότι πάει να γίνει μία τρομερή αδικία εις βάρος κάποιου, θα πάρω το μέρος αυτού που θεωρώ ότι πάει να αδικηθεί. Επίσης, έχω μπει πολλές φορές ότι περνάω σκαμπανεβάσματα με το αν περνάω καλά στο παιχνίδι ή αν θα αισθανόμουν καλύτερα να αποχωρήσω».

Τότε ο Τάκης Καραγκούνιας είπε ξεκάθαρα «Μακάρι να μείνω εγώ ή ο Ανδρέας ή ο Σπύρος και να φύγεις εσύ» για να πάρει επική απάντηση από τη Μυριέλλα Κουρεντή «Νασαι καλά, Τάκη μου, καλή καρδιά».

Όταν δε εκείνος της είπε ότι τον κοιτάει με μίσος, η Μυριέλλα του απάντησε ότι «Δεν κοιτάω ποτέ και κανέναν άνθρωπο με μίσος, Τάκη. Είμαι πολύ πιο καλός άνθρωπος και δεν ήρθα στο Survivor να κοιτάξω για πρώτη φορά στη ζωή μου άνθρωπο με μίσος» και τα επιφωνήματά της που ακολούθησαν ήταν ακόμα πιο… επικά.