Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Βασιλώττος, ο τηλεοπτικός Μπάμπης Βαμβακάς, μίλησε στο περιοδικό «Τηλέραμα» για τις «Αγριες Μέλισσες» που διανύουν την τρίτη τους σεζόν και αναφέρθηκε στον ρόλο του αλλά και στο τέλος της σειράς. «Το φινάλε είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο οι συγγραφείς της σειράς. Παίζει μάλιστα το τέλος να μην έχει γραφτεί καν… Οπότε δεν ξέρω πώς θα καταλήξει ούτε ο Μπάμπης ούτε οι άλλοι χαρακτήρες».

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη για το φινάλε της «Σκοτεινής Θάλασσας» - Πώς αντιδρά στις ερωτικές σκηνές της «Δρόσως»

«Εκείνο που μπορώ να μαντέψω είναι ότι θα έχουμε ένα τέλος δυνατό, όπως αξίζει στη σειρά. Για μένα λοιπόν δεν έχω ιδέα. Όσο γι’ αυτό που θα ήθελα; Εμένα μου αρέσει η δράση. Δεν θα ήθελα, ας πούμε, να βρίσκομαι κάπου και απλώς να… αποχαιρετώ. Θα ήθελα το φινάλε μου να έχει… κυνηγητό, πεσίματα από γκρεμούς και… πιστολίδια (γελάει)», είπε ο ηθοποιός.

Σε ότι έχει να κάνει με τον ρόλο του και τη σχέση του Μπάμπη με την Κορίνα ο ίδιος απαντά: «Όπως διαβάζω, θα γίνει το κορίτσι μου, προς τα εκεί πάει το πράγμα. Το ζήτημα είναι πόσο αυτό θα μείνει κρυφό από τον πατέρα της τον Ακύλα, τον Μελέτη και το χωριό. Ήδη ο Μελέτης τούς έχει τσακώσει κατά κάποιον τρόπο και εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα αντιδράσει έτσι όπως όλοι περιμένουμε. Άλλωστε τον βολεύει, αφού ο Μελέτης πάντα… κοιτάζει προς τη μεριά της Πηνελόπης».

Στην ερώτηση αν θα του λείψει ο Μπάμπης όταν τελειώσει η σειρά ο Γιάννης Βασιλώττος λέει: «Δεν θα μου λείψει κάτι, γιατί πολύ απλά… εγώ είμαι ο Μπάμπης, από μέσα μου βγαίνει, άρα θα είναι πάντα μαζί μου. Εκείνο που σίγουρα θα μου λείψει είναι η καθημερινή επαφή με τους άλλους ηθοποιούς, η παρέα, οι ώρες και οι μέρες μας μαζί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA