Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (23/3), ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Γιώργος Παπαγεωργίου. O ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα» και τη σοβαρότητα που τον αντιμετώπισε, αλλά και για τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη που υποδύεται τη «Δρόσω» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες».

Όπως είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου «ήταν πολύ μεγάλη ευθύνη πώς θα προσεγγίσουμε έναν ρόλο όπως του “Χρήστου”. Ήθελα να είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Το πιο κολακευτικό σχόλιο που πήρα ήταν από μία κοπέλα που έχει την ίδια πάθηση και μας ευχαριστούσε ως σειρά που θίγαμε το θέμα. Όσο παίρνει την αγωγή του δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος είναι διπολικός. Με την εξέλιξη των φαρμάκων δεν είναι τίποτα παραπάνω από άλλες ασθένειες».

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Παπαγεωργίου: Πώς παραλίγο να... χαλάσει την έκπληξη στην πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη

Για το φινάλε της «Σκοτεινής Θάλασσας», ο ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα γυριστούν τρεις βερσιόν, διότι δεν θέλει ο σκηνοθέτης να διαρρεύσει το τέλος. «Δε θέλουν να διαρρεύσει το φινάλε. Θα είναι έκπληξη. Έχω και εγώ την αγωνία»» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου. «Η “Σκοτεινή θάλασσα” είναι ο πιο σκοτεινός ρόλος που έχω παίξει. Στην πραγματικότητα είμαι πολύ “χάχας”».

«Δεν είμαι ηθοποιός που ήρθα στη δουλειά και ήμουν σε επιτυχίες. Έχω περάσει από όλες τις καταστάσεις. Έχω περάσει από δουλειές που ήμουν απλήρωτος για μήνες και τελικά πήρα για 5 μήνες 340 ευρώ. Οφείλεις να περάσεις από όλη αυτή τη διαδικασία αν θέλεις να είσαι ηθοποιός» δήλωσε τέλος για τις δυσκολίες του επαγγέλματος πλέον, με τα χαμηλά μεροκάματα στο θέατρο.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η βοήθεια από ψυχιάτρους για τον ρόλο στη «Σκοτεινή Θάλασσα»

«Αυτό που με συγκίνησε είναι ότι όταν μιλούσαμε μου είπε ότι “όταν εγώ έκανα ένα μανιακό επεισόδιο” και έμαθα ότι “κάνω κάτι” δεν “παθαίνω κάτι” στον διπολισμό». Όπως είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου: «ήταν πολύ μεγάλη ευθύνη πώς θα προσεγγίσουμε έναν ρόλο όπως του “Χρήστου”. Ήθελα να είμαι πάρα πολύ προσεκτικός. Το πιο κολακευτικό σχόλιο που πήρα ήταν από μία κοπέλα που έχει την ίδια πάθηση και μας ευχαριστούσε ως σειρά που θίγαμε το θέμα. Όσο παίρνει την αγωγή του δεν μπορείς να καταλάβεις ότι κάποιος είναι διπολικός. Με την εξέλιξη των φαρμάκων δεν είναι τίποτα παραπάνω από άλλες ασθένειες».

Πώς αντιδρά στις ερωτικές σκηνές της συζύγου του

Οσο για το πώς αντιδρά όταν βλέπει τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη σε ερωτικές σκηνές, ο επιτυχημένος ηθοποιός είπε: «Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη σύντροφό σου σε ερωτικές σκηνές. Ακόμα κι αν ξέρεις ότι είναι δουλειά. Την πρώτη χρονιά των Μελισσών έκλεινα τα μάτια μου. Αν δεν ήμουνα ηθοποιός, θα μου φαινόταν ακατανόητο και πάρα πολύ δύσκολο. Όμως έχοντας βρεθεί στην ίδια θέση, ξέρω ότι δεν υπάρχει ίχνος πάθους στις σκηνές αυτές και καμία ρομαντική διάθεση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA