Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Τετάρτη (27/4) η Μυριέλλα Κουρεντή βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι και φυσικά, ο Νίκος Μουτσινάς, συζητώντας περί Survivor, δε θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει τόσο για τον Γιώργο Κατσαούνη και τον John Λυγνό.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πάρτι, μασάζ και φαγητό για τους «Κόκκινους» - «Θύελλα» στους «Μπλε» από τα σχόλια της Σοφιάννας

«Όταν είπα ναι στο Survivor δεν είχα σκεφτεί σε καμία περίπτωση ότι θα μπω για να φλερτάρω. Είμαι 35 ετών, 19 ετών μπήκα στο χώρο και δεν έχω απασχολήσει ποτέ κανέναν με το οτιδήποτε. Ήταν όντως αυθόρμητο και συνέβη, αλλά συνέβη επειδή δεν περνούσα καλά στην ίδια την ομάδα. Ένα φλερτ σου κάνει πάρα πολύ καλό. Είμαι ένας άνθρωπος που στη ζωή μου με βοηθά πολύ το φλερτ και η συντροφικότητα», ξεκαθάρισε η Μυριέλλα Κουρεντή όσον αφορά το φλερτ με τον Γιώργο Κατσαούνη. 

Όταν τη ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς για ποιο λόγο αυτό έληξε άδοξα, η γνωστή ηθοποιός δε μάσησε τα λόγια της και απάντησε ότι «Στράβωσε… μοντάζ. Με το μοντάζ που κάνουν, δεν μπορείς να δεις σε 3,5 ώρες τι έχει γίνει και πώς με αντιμετωπίζει ο Γιώργος και πώς τον αντιμετωπίζω. Εμένα ξεκίνησαν να με ξενερώνουν πράγματα που έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης στην ομάδα του. Είχα ανθρώπους δίπλα μου να μου λένε συνεχώς πως δεν ταιριάζουμε. Όταν τον γνώρισα, ήμασταν όντως σαν τη μέρα με τη νύχτα. Υπήρξε έλξη, στο λέω ξεκάθαρα, δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ, απλά στράβωσε το πράγμα όταν είδα πράγματα που έκανε ο Γιώργος. Εγώ δεν ήθελα να προβάλλομαι και να συζητιέμαι για αυτό».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον John Λυγνό που τόσα έχουν ακουστεί όλο το προηγούμενο διάστημα εξηγώντας πως «Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε και συνεργάτες και έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Έχουμε τρομερή χημεία και αισθητική, υπάρχει κάτι, στο οποίο όμως δεν έχουμε βάλει ταμπέλα. Δεν είμαστε μαζί, ούτε ήμασταν. Με αυτό τον άνθρωπο έχω μία πολύ ιδιαίτερη σχέση, ονειρική».