Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι εντάσεις, αλλά και οι δυσκολίες δεν έλειψαν από την κουζίνα του MasterChef ούτε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/4) στο Star. Η Μπλε ομάδα οδηγήθηκε σε ψηφοφορία για τους υποψήφιους προς αποχώρηση και κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, έγινε ο κακός χαμός, καθώς κανείς δεν ήθελε να αναλάβει τις ευθύνες του για το αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Ο «Μπόμπαινας» επέστρεψε - Η θεαματική είσοδος και τα «καρφιά» που έριξε

Την ασυλία είχε κερδίσει η Ελπίδα Μορφούλη, ενώ έπειτα από μια επεισοδιακή ψηφοφορία, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση που προέκυψαν ήταν ο Δημήτρης Ταϊρίδης κι η Ελισάβετ Κοντοκώστα.

Εκτός από τους τρεις κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τους δυο υποψήφιους προς αποχώρηση βαθμολόγησε και ο Ιταλός σεφ Elio Sironi, αφού οι παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα δικό του πιάτο, με ιδιαίτερες δυσκολίες.

Η Ελισάβετ Κοντοκώστα ήταν τελικά εκείνη που αποχώρησε λίγο πριν από τη 10άδα του διαγωνισμού.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ #MasterChefGR! Ήρεμα το λέω. Ποιους είχατε προβλέψει από την αρχή; Πείτε μας στα σχόλια! Star Channel #StarChannelTv

Posted by MasterChef GR on Friday, April 29, 2022

Μόλις ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα, ο Μπόμπαινας, καθώς πήγαινε στον εξώστη ξεκίνησε να φωνάζει ότι άλλος θα έπρεπε να βρισκόταν στη θέση της Ελισάβετ.