Μενού
  • Α-
  • Α+

Η παραγωγή του Survivor αποφάσισε να αποβάλει οριστικά τον Γιώργο Κατσαούνη από το παιχνίδι επιβίωσης μετά την επίθεση στον Τάκη Καραγκούνια, κάτι που ανακοίνωσε και Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Κυριακής (8/5).

Διαβάστε ακόμη: Μυριέλλα Κουρεντή - Survivor: «Εγραψαν ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη»

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε στην ανακοίνωσή του στο συμβούλιο του νησιού: «Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια… Καταλήξαμε σε μία απόφαση. ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει» και συμπλήρωσε:

«Ξέρετε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δοκιμάζει και τις σωματικές αντοχές, αλλά και τη ψυχραιμία και την εναρμόνισή σας με τους κανόνες συμβίωσης. Καταλήξαμε σε μία απόφαση. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει στο Survivor και θα πρέπει να αποχωρήσει».

Οπως ήταν αναμενόμενο, η αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Survivor: Υποψήφια προς αποχώρηση η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, με τους κόκκινους να έχουν χάσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Η ίδια είπε πως το περίμενε επειδή έχει πέσει αγωνιστικά, ωστόσο, δεν το θεωρεί δίκαιο. Σημείωσε ότι έχει πέσει και ψυχολογικά, λόγω του τραυματισμού της, ενώ επεσήμανε ότι από αύριο θα σκεφτεί κάποια πράγματα διαφορετικά και ότι "η Ασημίνα αλλάζει".