Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στην δοκιμασία του τοίχου στο MasterChef και έτσι Ελπίδα Μορφούλη και Νίκος Μπέρκας βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, ενώ στη δοκιμασία ασυλίας έχασε ο Γιάννος Σδούγκας και ακολούθησε τους συμπαίκτες του στην δοκιμασία αποχώρησης. Ελπίδα Μορφούλη, Νίκος Μπέρκας και Γιάννος Σδούγκος φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και πήραν θέση πίσω από τους μαγειρικούς πάγκους καλούμενοι να ετοιμάσουν ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής του ταλαντούχου και διακεκριμένου chef Γιώργου Κατάρα.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Δημήτρης Ταϊρίδης: «Η Ελπίδα είναι διαφορετική μπροστά από τις κάμερες»

Οι παρασκευές που κλήθηκαν να αντιγράψουν ήταν πολύ απαιτητικές. Οι τρεις παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν τα πιάτα τους μπροστά στους τέσσερις κριτές, οι οποίοι έκριναν πως η πιο αδύναμη προσπάθεια ανήκε στον Νίκο Μπέρκα. Ο Νίκος έφυγε και επέστρεψε πολλές φορές καταφέρνοντας να φτάσει αισίως ως τους 8 του MasterChef.

Ο παίκτης έφυγε με χαμόγελα και ένα κρύο ανέκδοτο αφιερωμένο στον Πάνο Ιωαννίδη. «Από την οκτάδα στην οκτάβα» του είπε ο Ιωαννίδης, καθότι μουσικός ο διαγωνιζόμενος και αφού ο Μπέρκας του έδωσε το χέρι συναινώντας στην ατάκα του, του είπε πως έφτιαξε ένα ανέκδοτο αφιερωμένο σε εκείνο, το οποίο εμπνεύστηκε από την δοκιμασία ασυλίας με τις πίτσες.

«Τι έχουμε αν βάλουμε μια πίτσα μπιάνκα (σ.σ. λευκή) και μία πίτσα ρόσα (σ.σ. κόκκινη) στον φούρνο;

Και η απάντηση: «Πίτσες μαζί που ψήθηκαν και έχουνε γίνει ροζ»

Στον επίλογό του δεν έκανε πρόβλεψη για τον νικητή αντιθέτως έφυγε με μια επική ατάκα: «Το παιχνίδι είναι τόσο απρόβλεπτο που θα μπορούσα να είμαι ακόμη κι εγώ νικητής» και πρόσθεσε: «Φεύγω πάρα πολύ γεμάτος. Δε θα μιλήσω για μένα. Το μόνο που θα πω είναι ότι η μαγειρική όπως και η μουσική ενώνει. Να κερδίσει ο καλύτερος. Όποιος αντέξει πιο πολύ και όποιος το θέλει πιο πολύ», δήλωσε ο Νίκος Μπέρκας.