Οι εντάσεις επιστρέφουν στο Survivor στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε Τρίτη (17/5) και αυτή τη φορά θα δούμε τη Μαίη και τον Σπύρο Μαρτίκα να έχουν μια έντονη διαφωνία με αφορμή τη Βρισηίδα Ανδριώτου.
Διαβάστε ακόμη: Το πρόβλημα της Ναυσικάς στο Survivor και τα πρότζεκτ που ρίχνουν αυλαία
Η Μαίη θα κατηγορήσει τον Μαρτίκα ότι εμψύχωσε τη Βρισηίδα - αν και ανήκει στην αντίπαλη ομάδα - και ενώ αγωνιζόταν ενάντια στη Μαίη.
«Για άλλη μια φορά κινήθηκες ύπουλα και κουτοπόνηρα» θα της πει εκείνος με την παίκτρια της Κόκκινης ομάδας να λέει ότι «προσπαθεί να βρει τρόπους να το αρνηθεί και να βγάλει και εμένα ότι εγώ το δημιουργώ» θα σχολιάσει με τη σειρά της η Μαίη.
Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και μένει να δούμε ποια ομάδα θα νικήσει και θα πάει στο Συμβούλιο του Νησιού χωρίς να πρέπει να αναδείξει παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.