Mini reunion για την ορίτζιναλ Κόκκινη ομάδα του Survivor το μεσημέρι του Σαββάτου (21/5) με τους Λάμπρο Κωνσταντάρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Απόστολο Ρουβά να βγαίνουν για φαγητό στα νότια προάστια.
Διαβάστε ακόμη: Survivor - Trailer: Βρισηίδα, Μαρτίκας «γιορτάζουν» την αποχώρηση Καραγκούνια - Νέος απαιτητικός στίβος μάχης
Μαζί τους ήταν και η σύντροφος του Ρουβά, Φανή Γιαβρίδου, στην πρώτη εμφάνιση του ζευγαριού μετά την αποχώρησή του από το Survivor, αλλά και η Μαρία Αντωνά, η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη.
Όπως φάνηκε και από τα stories που ανέβασαν στα προφίλ τους στο Instagram, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δε σταμάτησε να πειράζει τους πρώην συμπαίκτες του, οι οποίοι γύρισαν πρόσφατα από τον Άγιο Δομίνικο ιδιαίτερα μαυρισμένοι.
Ο Απόστολος Ρουβάς, μάλιστα, έδειχνε πανευτυχής στο πλευρό της συντρόφου του, την οποία είχε αποχωριστεί τόσους μήνες που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

