Μενού
  • Α-
  • Α+

Πόλεμος δίχως τέλος έχει ανοίξει στο Survivor ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Σπύρο Μαρτίκα, οι οποίοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους για ακόμα μία φορά λίγο πριν την έναρξη του αποψινού αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πόλεμος Μαρτίκα - Σοϊλέδη και μαθήματα ηθικής μπροστά στην κάμερα

Δεδομένου ότι ο Μαρτίκας έκανε λόγο περί ηθικής, ο Άρης Σοϊλέδης του έδωσε πληρωμένη απάντηση, αποκαλύπτοντας τα εξής:  

«Θέλω να αφήνεις να μιλούν για ηθική ανθρώπους που έχουν. Εσύ δεν έχεις ηθική στο Survivor, που λες ότι το παίζεις σωστά. Δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Σε παρακαλώ μην ανοίγεις θέματα ηθικής εσύ. Έχω ένα πάτημα στο χέρι μου. Δεν μπορώ έναν άνθρωπο να μιλά για ηθική, όταν ο Σπύρος Μαρτίκας έλεγε πριν τη δεύτερη ασυλία να τη χάσουμε για να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος και να μη φύγει αυτός. Προφανώς, φοβόταν να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τάλα ή τον Στάθη. Αυτό είναι ανήθικο. Δεν θα το δεχόμουν αυτό σε καμία περίπτωση και δεν θα το έλεγα, αλλά δεν μπορεί να λέει ότι είμαι ανήθικος» είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης για τον συμπαίκτη του.

Με τη σειρά του o Σπύρος Μαρτίκας απάντησε: «Η ομάδα μου επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο; Μόνος μου θα έπαιζα τον αγώνα; Άρη άκουσέ με επειδή φέρεσαι κατάφορα με απίστευτες ψευτιές, ευχαριστώ τον κόσμο που έχει στηρίξει εδώ και πέντε μήνες την ηθική υπόστασή μου, 9 φορές υποψήφιος. Δεν ανέχομαι κανένα στα 45 μου χρόνια να μου τη σπιλώσει. Έχω αποδείξει στην πραγματική μου ζωή την ηθική μου υπόσταση».