Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά τον έντονο καυγά τους χθες, η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Άρη Σοϊλέδη συνεχίστηκε και στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/5) με τον πρώτο να κατακεραυνώνει τον δεύτερο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει απόψε και ο παίκτης που αποχωρεί

«Ήμουν αυστηρός με όλη τη φάση που πήγα να επέμβω επειδή έκαναν ασταμάτητα επίθεση στον Κωνσταντίνο; Επειδή πήρε την πρωτοβουλία και μάτσαρε και του επιτέθηκαν ένα δεκάλεπτο, είχε σταματήσει ο αγώνας. Δεν μπορούσαμε εμείς να ματσάρουμε. Είχε σταματήσει τα πάντα γιατί δέχθηκε τεράστια επίθεση. Πάω στον πάγκο των Μπλε να βάλω μια τάξη και να ηρεμήσει η κατάσταση. Λέω δείτε ομάδα που κερδίζει 9 - 2 πώς κάνει. Σας ευχαριστώ που καταλάβατε τόσο γρήγορα», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Μάλιστα, στην πορεία κατακεραύνωσε τον Άρη Σοϊλέδη κατηγορώντας τον ότι πατάει επί πτωμάτων για να κερδίσει το έπαθλο.

«Επαγγελματίας αθλητής, ο οποίος δεν έχει ηθική παιδεία κι υπόσταση, δεν αξίζει κανένα έπαθλο και καμία νίκη στην καριέρα του. Οι αθλητές είναι πρότυπα για τη νεολαία και πρέπει να στέκονται με ηθική υπόσταση. Άρη μου, λυπάμαι, αλλά με το χθεσινό μου επιβεβαίωσες ότι δεν έχεις αυτή την παιδεία για να προχωρήσεις και δεν σου αξίζει το έπαθλο. Έλα να σου μάθω το μάθημα ηθικής που χρειάζεσαι για να μην είσαι τόσο αυστηρός με έναν άνθρωπο που είναι υποψήφιος και δεν θα είναι αύριο στο παιχνίδι. Γιατί θες διακαώς και πατάς επί πτωμάτων για να κερδίσεις ένα έπαθλο που ηθικά δεν σου αξίζει. Αγωνιστικά ναι, είσαι ο καλύτερος από όλους. Αγωνιστικά, όμως, έχεις βάλει μόνο το κορμί σου. Την ψυχή σου και την ηθική σου κάπου αλλού την ξέχασες», ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA