Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τετάρτης (8/6) μία αγαπημένη του φίλη από τα παλιά, τη Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός, θυμήθηκε στιγμές από την εκπομπή «Ομορφος Κόσμος το Πρωί», που ήταν συμπαρουσιάστρια του οικοδεσπότη της, ενώ αποκάλυψαν και τον άγνωστο καυγά τους.  Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Βογιατζάκη είπε πως «όταν ήρθε η πρόταση από τον “Ομορφο κόσμο το πρωί” δεν ήθελα. Δεν ήθελα, δεν θυμάσαι; Καλέ δεν ήθελα! Έλεγα ποιος το σκέφτηκε, πως είναι δυνατόν, πως σας ήρθε, εγώ δεν έγω σχέση με αυτά, εγώ δεν θέλω να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, εμένα η δουλειά μου είναι ηθοποιός και πως σας ήρθε αυτό. Μου ζητούσαν να κάνω ραντεβού μαζί σου και δεν ήθελα. Χτυπιόμουν, δεν ήθελα. "Τι δουλειά έχω εγώ με τις εκπομπές και τα πρωινάδικα;" έλεγα. Ακου τότε. Δίκιο είχα όμως τότε. Μετά γνώρισα εσένα και θυμάμαι το πρώτο μας ραντεβού. Επί δυόμιση ώρες ήμουν κάτω από τις καρέκλες και τους καναπέδες από τα γέλια. Αν μη τι άλλο κατάλαβα πως μαζί σου θα περάσω πάρα πολύ ωραία».

Διαβάστε ακόμη: Λευτέρης Πανταζής: Ήρθαμε από το πουθενά στην πατρίδα μας, στα ξένα Έλληνες και στην Ελλάδα ξένοι

«Την ίδια περίοδο μπαίνει ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο με 98% φραγμένα τα πνευμόνια του και τα δύο από καρκίνο. Ελεγα συνέχεια πως δεν θέλω τηλεόραση και πρωινό γιατί η δουλειά μου είναι άλλη, αλλά μετά είπα πως θα το κάνω αναγκαστικά γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα. Γνωρίζω όμως εσένα, πέφτω κάτω από τα γέλια και λέω το ΟΚ. Να στείλουμε και χαιρετίσματα σε όλη την παρέα! Στη Ράνια, τον Μανώλη, τον Φοίβο, την Εύη και την Κατερίνα Καινούργιου που ήταν μελαχρινή στην δημοσιογραφική ομάδα» συμπλήρωσε η Σοφία Βογιατζάκη, ενώ αποκάλυψε και τον άγνωστο καυγά της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τότε στα παρασκήνια «Περάσαμε πολύ ωραία αλλά μου έσπαγες και τα νεύρα πού και πού Γρηγόρη. Θυμάσαι εκείνο το σκηνικό που με είχες κάνει τρελή και σου έλεγα θα σε κουτουλήσω;».

Πριν την αποχαιρετήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε αν τελικά έμαθε να οδηγεί. «Αγόρασα αυτοκίνητο για να με αναγκάσω να γραφτώ σε σχολή οδηγών. Δεν με εμπιστεύομαι με τιμόνι, δεν θέλω να έχω την ευθύνη της ζωής των ανθρώπων που περπατάνε και που είναι στα άλλα αυτοκίνητα. Ακριβώς την ίδια ευθύνη νιώθω με το να γεννήσω ένα παιδί» ομολόγησε η ηθοποιός.