Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Πρωτόπαππα, η τηλεοπτική Μαρίνα από τον «Σασμό» αποκάλυψε εάν του χρόνου θα συνεχίσει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha ή αν θα είναι στο «Νησί» που επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν του μετά από 12 χρόνια. Κάνοντας δηλώσεις στις κάμερες και στους δημοσιογράφους, η Μαρία Πρωτόπαππα ρωτήθηκε για την τηλεόραση και σε ποια σειρά θα συνεχίσει, με την ηθοποιό να βάζει τέλος στις φήμες που την ήθελαν να επιστρέφει στο «Νησί» καθώς θα συνεχίσει κανονικά στο καστ της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» στον Alpha και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν με απασχολεί η εξωτερική μου εικόνα» - Τι είπε για τα spoiler του «Σασμού»

«Το Νησί επανέρχεται τηλεοπτικά αλλά εγώ δυστυχώς, για λόγους τεχνικούς, δεν θα συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά. Συνεχίζω κανονικά στον Σασμό γιατί δεν ήθελα να αφήσω αυτή τη ροή που έχει η σειρά. Θα ήταν σαν να εγκαταλείπω ένα καράβι στο οποίο ήμουν βασικός συντελεστής», είπε χαρακτηριστικά.

«Με τον Τάσο Νούσια είναι δεδομένο ότι ταιριάζουμε γιατί είναι πολύ ζεστός συνάδελφος και δουλεύει πρωτίστως για τον άλλον» συμπλήρωσε η Μαρία Πρωτόπαππα, μιλώντας στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, για την επερχόμενη παράσταση «Φιλοκτήτης» με την οποία και θα περιοδεύσει αυτό το καλοκαίρι. «Έχουμε συνεργαστεί και πάλι στο Νησί όπου και εκεί γνωριστήκαμε».