Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος πέρσι διαγωνιζόταν στο Survivor, τάχθηκε κατά του Αρη Σοϊλέδη με αφορμή τα λόγια του ποδοσφαιριστή στο χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. «Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι σαν τον Τριαντάφυλλο, δεν κερδίζει» είπε ο Αρης Σοϊλέδης ενώ μιλούσε με την Ασημίνα με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής, αφού είδε το σχετικό απόσπασμα, να ενοχληθεί. Ο Αρης Σοϊλέδης σχολίασε και στην προσωπική του συνέντευξη το γεγονός ότι το τηλεοπτικό κοινό κρατά τον Σπύρο Μαρτίκα στο παιχνίδι, ενώ έκανε και μία σύγκριση μεταξύ του φαρμακοποιού και του Τριαντάφυλλου. Ο τραγουδιστής, που διαγωνιζόταν πέρυσι, είχε επίσης παραμείνει για καιρό στο παιχνίδι, αν και ήταν αδύναμος αγωνιστικά. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Άρης Σοϊλέδης: Συνέκρινε τον Σπύρο Μαρτίκα με τον Τριαντάφυλλο - «Τους κρατάνε μέχρι ένα σημείο»

«Ισως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει», είπε ο ποδοσφαιριστής και συνέχισε απευθυνόμενος στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, λέγοντάς της ότι: «Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε ως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους».

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Τριαντάφυλλος ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται να λέει: «Κι εγώ ο βλάκας στηρίζω Άρη εδώ και τόσο καιρό!! Λοιπόν ακούστε δεν με νοιάζει για το ρεκόρ. Πάμε στηρίζω Μαρτίκα, ας το πάρει. Εάν ήθελα να δω αγώνες θα έβλεπα Real – Barca και NBA και Ολυμπιακούς Αγώνες. Πάμε τώρα να στηρίξουμε Μαρτίκα, Στάθη, Ασημίνα. Φίλε σε στήριξα, είπες π@@@ τέλος. Ο κόσμος μου θα βγάλει άλλον νικητή και το υπογράφω. Βασικά το υπογράφουν όλοι. Άρη, δεν θα κερδίσεις ποτέ το Survivor. Στο υπογράφω», είπε.