Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο φινάλε των «Αγριων Μελισσών» καθώς και στο τέλος του ρόλου που υποδύεται στη δραματική σειρά του ANT1, του Δούκα Σεβαστού. «Είμαι συγκινημένος. Είναι ένας ωραίος κύκλος που κλείνει, και κλείνει την ώρα που πρέπει. Μας έχει αφήσει όλους πιο πλούσιους και με πολύ ωραίες αναμνήσεις και σίγουρα ωραίες στιγμές τηλεόρασης», είπε ο ηθοποιός για το τέλος της σειράς «Αγριες Μέλισσες».

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Λεωνίδας Κακούρης: Το spoiler για το φινάλε και η σκηνή που του προκάλεσε ταχυπαλμία

Οσο για το τέλος του ρόλου του, είπε: «Είχα σκεφτεί το τέλος του Δούκα αλλά δεν είναι το τέλος που διάβασα. Το τέλος που διάβασα είναι πιο ωραίο από το δικό μου τέλος… Με τον Δούκα δεν έχω καμία σχέση. Ο κόσμος όμως με έχει ταυτίσει, δικαίως. Παιδί μου είναι άλλωστε».

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στο «Νησί 2» που επιστρέφει στην ΕΡΤ και θα έχει τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου». Ο Λεωνίδας Κακούρης χαρακτήρισε τον ρόλο που θα ενσαρκώσει, ως κακό. «Κάνω μια μικρή φιλική συμμετοχή σε έναν ιδιαίτερο ρόλο, όχι πολύ καλό άνθρωπο, “κακού”. Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος ρόλος. Δεν υπάρχει κακό, καλό υπάρχει ωραίος ρόλος, σύνθετος, να σου επιτρέπει να κάνεις μια ωραία ερμηνεία» είπε.

Να σημειωθεί ότι αυτό τον καιρό ο ηθοποιός πραγματοποιεί περιοδεία με την παράσταση «Μεγάλη Πλεκτάνη» και όπως σημείωσε η κωμωδία, ήταν μία καλλιτεχνική ανάγκη του: «Μου είχε λείψει η κωμωδία. Η περιοδεία έχει οργανωθεί σωστά και θα είναι ωραία, το περιμένουμε με χαρά να δούμε ξανά τον κόσμο», σημείωσε.