Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός από τις «Αγριες Μέλισσες», μίλησε σε συνέντευξή του για το φινάλε της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι οι τελευταίες σκηνές είναι δύσκολες και συγκινητικές. Ο δημοφιλής ηθοποιός της δραματικής σειράς μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα τελευταία γυρίσματα.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Σασμός: Αυλαία για τις δύο επιτυχημένες σειρές - Πότε θα προβληθεί το φινάλε τους

«Γυρίζουμε τις τελευταίες σκηνές. Είναι πολύ συγκινητικές και πολύ δύσκολες επίσης. Θα γυριστούν σε δύο ημέρες», δήλωσε ο ηθοποιός. «Κλείνει ένας πολύ ωραίος κύκλος και νομίζω ότι δικαίως κλείνει. Ως ήρωες έχουμε κάνει όλοι μας τον κύκλο μας. Τελειώνουμε τα γυρίσματα με τον ίδιο ενθουσιασμό, με τον οποίο αρχίσαμε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Αναφερόμενος στη δυσκολία των σκηνών, ο Λεωνίδας Κακούρης επισήμανε πως ποτέ δεν υπήρχε εύκολη σκηνή στις «Αγριες Μέλισσες». «Δεν έχουμε εύκολες σκηνές στις "Μέλισσες". Το σώμα σου μετά από μία έντονη σκηνή, θα ανεβάσει σφυγμούς. Υπήρξε σκηνή που έκανα 2 λεπτά σχεδόν να συνέλθω από την ταχυπαλμία. Πώς θα παραστήσεις την έκρηξη, αν δεν εκραγείς;», είπε κλείνοντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA