Αυλαία έριξε το The 2Night Show για τη φετινή σεζόν με καλεσμένους συντελεστές από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και στο τέλος της εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς.
Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκάλυψε τι θα δούμε στην τελευταία σκηνή
«Αυτό ήταν! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από λέξεις και λόγια. Μου επιτρέπετε να πω αυτό που νιώθω. Πολύ δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο και για ακόμη μια φορά το "The 2Night Show" θεωρώ ότι με συνεντεύξεις και τους ανθρώπους που έβγαλαν αυτά που είχαν στην καρδιά τους, στο μυαλό τους, τους ευχαριστώ έναν προς έναν. Είναι χρέος μιας εκπομπής να βγάζει καινούργια πρόσωπα και να τα δείχνει στον κόσμο. Δεν θέλω να πω παραπάνω. Σε ένα τόσο δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο, σε μια τόσο δύσκολη τηλεοπτική ώρα, όχι απλά αντέξαμε, υπήρξαν πολλές φορές που κερδίσαμε. Φάνταζε όνειρο κάποια στιγμή. Το "The 2night Show" φτιάχτηκε για τα δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν.
- «Είδα την Τελευταία Κλήση στο σινεμά και δεν μπορούσα να φανταστώ τι έβλεπαν live οι γονείς μου»
- Τελικά ποιοι αναπνέουν σε αυτόν τον πλανήτη; Οι μόλις 13 χώρες με καθαρό αέρα και η... «πνιγμένη» Ελλάδα
- Στα άκρα η κόντρα Ουγγαρέζου – Τσουρού: Το πινγκ πονγκ δηλώσεων, το χρονικό και το παρασκήνιο
- ΕΦΕΤ: Αποσύρονται φιστίκια από γνωστό σούπερ μάρκετ – Κρίθηκαν μη ασφαλή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.