Το «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στις οθόνες μας, ωστόσο η Φλορίντα Πετρουτσέλι, όπως είχε ανακοινώσει η ίδια λίγο πριν το φινάλε της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, δεν θα βρίσκεται στην ομάδα της εκπομπής. Οι λόγοι για τους οποίους η συνεργάτιδα της Ελεονώρας Μελέτη αποφάσισε να βρεθεί εκτός εκπομπής, είναι προσωπικοί.
Διαβάστε ακόμη: Ερχεται αντεπίθεση του ΣΚΑΪ μέσα στον Αύγουστο - Το κρίσιμο τεστ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου
Μόλις έγινε γνωστό πως η Φλορίντα Πετρουτσέλι την ερχόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, ξεκίνησε συζήτηση για το ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της.
Η απάντηση δόθηκε μέσω του πρώτου teaser για την επιστροφή της εκπομπής τον Σεπτέμβριο. Τελικά, η δημοσιογράφος που θα πάρει καρέκλα στο πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη τη νέα τηλεοπτική χρονιά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» είναι η Αννα Ζηρδέλη, η οποία την περασμένη σεζόν βρισκόταν στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου.
- Δεν ήταν τυχαίο το τροχαίο των οπαδών του ΠΑΟΚ: Τράκαραν στον «δρόμο του θανάτου» της Ρουμανίας
- Lane Assist: Πώς λειτουργεί το σύστημα που φέρεται να μπλόκαρε το τιμόνι στη Ρουμανία
- Το πρόβλημα που δεν στάθμισε η Καρυστιανού, η άνω τελεία στην Όλγα και οι ανατροπές λόγω των τραγωδιών
- Το «καρφί» Λιάγκα για Καλημέρα Ελλάδα: «Δεν οφείλεται σε μας η καθυστέρηση, αλλά στην προηγούμενη εκπομπή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.