Μενού
  • Α-
  • Α+

Η έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν συνοδεύτηκε και από μία κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώτου για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την επιστροφή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. «Αυτό πρέπει να το γιορτάζουμε κάθε χρόνο. Εγώ πιστεύω ότι από κάποια στιγμή  και μετά οι άνθρωποι πρέπει να αποσύρονται». Έτσι σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας την επιστροφή του Γρηγόρη Γκουντάρα με τον δεύτερο να ενοχλείται έντονα και να μην το κρύβει, στον αέρα της εκπομπής όπου συμμετέχει, «Super Κατερίνα».

Διαβάστε ακόμη: GNTM 5: 75χρονη διαγωνιζόμενη «μάγεψε» τους κριτές και μπήκε στο σπίτι

«Αυτό για μένα είναι άκομψο και μικρόψυχο» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρτας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παίρνει θέση. «Αλλο οξεία κριτική και άλλο τοξική. Νούμερα, αυτή είναι η απάντησή μου» είπε. Νωρίτερα σήμερα, προβλήθηκε στην εκπομπή «OPEN Weekend», η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος είπε: «Με κάλεσαν στην εκπομπή τους να τους δώσω μια δήλωση. Ήταν ύβρις. Με είπαν μικρόψυχο και νούμερο. Ειλικρινά δεν ξέρω κάτι πρέπει να παίρνουν κάτι που δεν παίρνουμε. Δεν είναι στα καλά τους; Έχουν πρόβλημα με τη σύντροφο; Δεν μπορώ να καταλάβω. Και απορώ με την Κατερίνα Καινούγιου που δεν το σταμάτησε, ως όφειλε».

«Είναι δυνατόν να κάνεις την προσωπική σου ζωή σίριαλ, διαζύγια, γάμους, την κάθε σου σύζυγο τηλεπερσόνα και μετά είμαι εγώ το νούμερο; Θα με πει εμένα ο Μικρούτσικος νούμερο; Αν κάποιος έπρεπε να κρατάει κακία αυτός είμαι εγώ. Αυτός μου έφαγε την εκπομπή από το STAR.» συμπλήρωσε.

Από την άλλη ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε στη Σοφία Μανουσακίδου και μη θέλοντας να δώσει μεγάλη έκταση, έστειλε απλά τα φιλιά και την αγάπη του.