Μενού
  • Α-
  • Α+

Πλησιάζει η πρεμιέρα του νέου κύκλου του GNTM, το οποίο «Φέτος θα είναι όλο διαφορετικό γιατί έχει αλλάξει από τη ρίζα του», όπως είχε δηλώσει και η Βίκυ Καγιά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Το ριάλιτι μοντέλων αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου και έρχεται πλήρως ανανεωμένο. Υστερα από 2 χρόνια, στον διαγωνισμό μόδας θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες, ενώ στην κριτική επιτροπή θα δούμε αγαπημένα πρόσωπα. Η Βίκυ Καγιά μετά από ένα χρόνο απουσίας επιστρέφει στη θέση της, όπου δίπλα της θα κάθονται ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου κι η Σοφία Χατζηπαντελή ως guest κριτής στις auditions.

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Μαυραγάνη: Πρεμιέρα για το Στούντιο με θέα με αναδρομή στο παρελθόν - Το βίντεο με τον Νίκο Μάνεση

Φέτος, λοιπόν το GNTM είναι και πάλι μόνο γυναικεία υπόθεση, ενώ μεγάλωσε και το όριο ηλικίας. Έτσι, στα πρώτα επεισόδια οι τηλεθεατές θα δουν να περνούν από οντισιόν γυναίκες ηλικίας από 18 έως 88 ετών. Μάλιστα μία διαγωνιζόμενη 75 ετών κατάφερε να ξεχωρίσει. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, οι κριτές βρέθηκαν απέναντι από την 75χρονη γυναίκα, η οποία είχε εκπληκτική ομορφιά και ενέργεια.

Το GNTM 5 κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο STAR και απ’ ότι φαίνεται θα κλέψει τις εντυπώσεις με τα φιλόδοξα μοντέλα και τις γυναίκες που θα αναζητήσουν την τύχη τους στο μόντελινγκ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA