Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε την Τετάρτη (14/9) στη «Super Κατερίνα» για το ενδεχόμενο να λάβει συμμετοχή στο Survivor, το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις πίστες, αλλά και για τη δικαστική διαμάχη με την Πάολα. «Θα ήταν ωραίο να πήγαινα στο Survivor, θα ήμουν θετικός, το έχουμε συζητήσει με τον Γιώργο Λιανό. Θα είχε πλάκα να με σχολιάζει ο Γιώργος. Ποτέ δεν ξέρεις! Η Νατάσα μου έχει πει από την αρχή "έφυγες"», είπε ο Γιάννης Βαρδής για την πιθανότητα να τον δούμε στο Survivor αν και εκ των πραγμάτων όχι φέτος στην All Star εκδοχή του, αλλά μελλοντικά.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Κορινθίου: «Συγκλονίστηκα με τα κιλά που είχα πάρει» - Η on air συγκίνηση στην Ελένη Μενεγάκη

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν θα γυρνούσε στις πίστες. «Δεν θα έκανα πλέον κάτι μόνιμο σε μπουζούκια, το έχω σταματήσει τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έχω κάνει μόνο δύο συνεργασίες, με τον Αντώνη Ρέμο και την Πάολα», ανέφερε ο ίδιος.

Μάλιστα, σε ερώτηση για το που βρίσκεται η δικαστική διαμάχη του με την Πάολα, ο Γιάννης Βαρδής απάντησε πως είναι στην αναμονή. «Επειδή μίλησα με το δικηγόρο πριν από περίπου 15 μέρες, περιμένουμε, είμαστε στην αναμονή, περιμένουμε να βγει η απόφαση. Δεν θα ήθελα κάποιο οικονομικό όφελος, μου είναι αδιάφορο. Έπρεπε να βάλω τα όριά μου σε συνθέτες που ήθελαν να γράφουν το όνομά τους σε τραγούδια που δεν τους ανήκουν. Δεν έχουμε μιλήσει με την Πάολα»,  .