Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε την Τετάρτη (14/9) στην Ελένη Μενεγάκη για το γάμο της με τον Γιάννη Αϊβάζη, την κόρη τους, Ισμήνη, αλλά και την απώλεια κιλών, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν μίλησε για την παράσταση «Τζόρνταν» στην οποία πρωταγωνιστεί και θα συνεχιστεί φέτος για τέταρτη χρονιά. «Είχαμε επέτειο με τον Γιάννη και του το θύμισα εγώ, αν και το θυμήθηκα αργά. Έχουν περάσει τόσα χρόνια. Μόλις είπα στον Γιάννη ότι έχουμε επέτειο γάμου, μου είπε "πόσες επετείους θα γιορτάζουμε;". Θεωρούμε τη μέρα που γνωριστήκαμε ως επέτειό μας, στις 28 Ιανουαρίου», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν με ένοιαξαν καθόλου τα σχόλια - Νιώθω πολύ περήφανη που έγινα μητέρα στα 46 μου»

Παραδέχτηκε πως «Δεν είναι εύκολο, θέλει στοχοπροσήλωση, πολλή αγάπη και έρωτα. Είναι μια διαδρομή, το λεγόμενο δέντρο της ζωής, θέλει πόνο και κόπο, υπάρχουν στιγμές πάνω και κάτω σε οποιαδήποτε σχέση, φιλική, επαγγελματική και ερωτική», ενώ αποκάλυψε πως και η κόρη τους, η οποία πέρσι έπαιξε στο «Καφέ της Χαράς» θα ακολουθήσει με τη σειρά της καλλιτεχνικό δρόμο, αφού όπως είπε «Ήταν αναπόφευκτο να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο γιατί τα ερεθίσματα ήταν τέτοια, έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο, έχει επαφές με πολλούς ανθρώπους του χώρου».

Η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε και σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της κατά την οποία «Ένιωθα πάνω μου μια έντονη τοξικότητα σε πολλούς τομείς και αυτό είχε αντίκτυπο και εξωτερικά. Όλα ξεκινάνε από την ψυχή μας. Θέλει δουλειά, θέλει ηρεμία. Αισθανόμουν βάρος και ψυχολογικό. Είχα πάρει κιλά και ανέβηκα στη ζυγαριά, συγκλονίστηκα με τα κιλά που είχα πάρει και είπα "θα τα χάσω". Όσο περνούν τα χρόνια σκαλίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Ήμουν πειθαρχημένη εγκεφαλικά και είχα στόχο».

Τέλος, αναφέρθηκε στο μονόλογο «Τζόρνταν» που βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία και εκτυλίσσεται στην Αγγλία το 1985 με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της όσο μιλούσε για την ηρωίδα που υποδύεται, τη Σίρλεϊ, η οποία σκότωσε το παιδί της για να μην της το πάρει η Πρόνοια και σε όλη την παράσταση ουσιαστικά «μιλάει» στο παιδί της προκειμένου να εξιλεωθεί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA