Μενού
  • Α-
  • Α+

Η βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως ήταν φανατική θαυμάστρια της τηλεοπτικής σειράς «The Crown» (Το Στέμμα). Ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο ηθοποιός Ματ Σμιθ (Matt Smith), ο οποίος υποδύθηκε στη σειρά τον πρίγκιπα Φίλιππο στα νεανικά του χρόνια. «Γνώρισα τον σημερινό βασιλιά Κάρολο [ΙΙΙ], του είπα ότι φοράει υπέροχα παπούτσια... και μετά συνάντησα τον Χάρι μια φορά στο πόλο», θυμάται ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Today».

Διαβάστε ακόμη: Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι μαρτυρίες για τον άνδρα που περίμενε 14 ώρες στην ουρά για να ορμήσει στο φέρετρο

«Με πλησίασε και μου είπε "ο παππούς", γιατί παρακολούθησε τη σειρά», πρόσθεσε. «Άκουσα ότι και η βασίλισσα την είχε παρακολουθήσει, ναι, και το έβλεπε την Κυριακή το βράδυ, προφανώς». «Ξέρω ότι ο Φίλιππος σίγουρα δεν (παρακολούθησε)», είπε ο Σμιθ για τον Δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος πέθανε τον Απρίλιο του 2021 πριν από τα 100α γενέθλιά του.

«Ένας φίλος μου κάθισε δίπλα του σε [ένα] δείπνο μια φορά και τον ρώτησε. Στην πραγματικότητα, νομίζω ότι ο Φίλιππος ρώτησε τον φίλο μου αν έκανε το "The Crown"», είπε. «Ο φίλος μου δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Στο τέλος του γεύματος είπε: "Φίλιππε, πρέπει να σε ρωτήσω, έχεις παρακολουθήσει το "The Crown";. Και (ο Φίλιππος) προφανώς γύρισε προς το μέρος του (και του είπε): "Μην είσαι γελοίος"». Ο Σμιθ αποκάλυψε επίσης ότι γνώρισε και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ κάποια στιγμή στο παρελθόν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πόλο.