Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξης Παππάς και ο Τριαντάφυλλος ήταν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του Survivor που προβλήθηκε κατά την τηλεοπτική σεζόν 2020 - 2021 και από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκε ότι έχουν πέσει στο τραπέζι για να λάβουν μέρος στο Survivor All Star που ετοιμάζεται φέτος για λογαριασμό του ΣΚΑΪ. Μπορεί κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο ριάλιτι επιβίωσης να είχαν έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση, όμως, πλέον τα έχουν αφήσει όλα στο παρελθόν και έτσι, Αλέξης Παππάς και Τριαντάφυλλος βρέθηκαν για καφέ και σε βίντεο που ανέβασαν στο Instagram μίλησαν για το Survivor, ενώ άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετέχουν και στη φετινή All Star εκδοχή του.  

Διαβάστε ακόμη: Η «μυστική» συμφωνία των καναλιών για την prime time ζώνη και η τριπλή συνεργασία Κανάκη με ΑΝΤ-1

«Μετά από 1,5 χρόνο είμαστε εδώ και τα λέμε. Επειδή ακούγονται πολλά για το Survivor, για το αν θα πάει κάποιος παίκτης ή κάποιος άλλος, εγώ έχω πάρει εδώ καφέ με τον Τριαντάφυλλο και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

Με τη σειρά του ο Τριαντάφυλλος είπε: «Μιλάω σοβαρά στον κόσμο, να το ξέρει... Παιδιά, το τι περάσαμε... Και δεν ξέρω αν θα έρθουν άλλα πράγματα, δεν το ξέρω ακόμα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι και να γίνει, πάντα θα θυμάμαι ότι εκεί στον ποταμό, στη ζούγκλα λέγαμε οι δυο μας για τα όνειρά μας» για να πάρει απάντηση από τον Αλέξη Παππά: «Θα περάσουμε κι άλλα… κι άλλα».