Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την ολοκλήρωση του Love It και τη λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου φέτος - τουλάχιστον μέχρι στιγμής - απέχει από την τηλεόραση και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για αυτή την αποχή, ενώ αναφέρθηκε στην πρόσφατη ανάμειξη του ονόματος της με σκευάσματα αδυνατίσματος, αλλά και στο χακάρισμα του προφίλ της στο Instagram πριν από κάποιο διάστημα. Σε ερώτηση εάν της έχει λείψει η τηλεόραση, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε ότι «Το θέμα είναι εάν εγώ έχω λείψει στο τηλεοπτικό κοινό. Αγαπάω πάρα πολύ αυτή τη δουλειά, αγαπάω πάρα πολύ την τηλεόραση, οπότε παρότι συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός, μου λείπει, δεν θα σου πω ψέματα».

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σοφία Μαργαρίτη: «Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα», απαντά στην Acun Medya

«Αυτή την περίοδο την παρακολουθώ με μια ηρεμία από κάθε άποψη και από μια απόσταση ασφαλείας. Όταν για ένα διάστημα κάνεις κάποια βήματα πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, αντιλαμβάνεσαι και εσύ τα λάθη σου, τις αστοχίες σου, αλλά στο τέλος μετράει το τι θες πραγματικά γιατί όλα γίνονται στη σωστή στιγμή, στην ώρα τους. Έχω μάθει όμως, να μιλάω όταν κάτι είναι ολοκληρωμένο», πρόσθεσε η παρουσιάστρια. 

Ξεκαθάρισε ότι το δημοσίευμα που αφορούσε την ανάμειξή της με σκευάσματα αδυνατίσματος ήταν «ψευδές» και ότι έχει συμβουλευτεί τον δικηγόρο της για τις επόμενες ενέργειές της. 

«Ήταν φοβερό το περιστατικό με το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος. Το σκέφτεσαι και λες είναι για γέλια, αλλά μετά λες είναι και για κλάματα, αν σκεφτείς τη σοβαρότητα και την προέκταση που μπορεί να πάρει μια τέτοια κατάσταση, αγχώνεσαι. Το να χρησιμοποιείται το όνομά σου και να ταυτίζεσαι με ένα προϊόν, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνεις, είναι άκρως επικίνδυνο», είπε η παρουσιάστρια. 

Εξήγησε ότι «Ο λόγος που το αναφέρω είναι γιατί με παρουσιάζει σαν ένα πρόσωπο, δημόσιο, το οποίο βρήκε τον μπελά του και κατηγορείται με μηνύσεις, επειδή τόλμησα να βγω και να πω, πως χρησιμοποίησα ένα τέτοιο σκευάσματα και έχασα τα κιλά. Έμαθα περιστατικά για ανθρώπους που έχουν πεθάνει από σκευάσματα αδυνατίσματος και έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο». 

Τέλος, όσον αφορά το χακάρισμα του λογαριασμού της στο Instagram πριν από ορισμένο διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκρυψε ότι «Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια. Είναι σοβαρό γιατί όταν μιλάμε για παραβίαση μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι επέλεξαν να χακάρουν τον λογαριασμό και για κάποιες μέρες να κινούνται σαν να είσαι εσύ. Βάλε στο νου σου πόσα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν πέρα από αυτά ή να έχουν συμβεί και να μην τα ξέρω ακόμα».