Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγωγή κατέθεσε η Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, κατά της παραγωγής όπως είχε προαναγγείλει. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση. Η Acun Medya απάντησε την Τρίτη (11/10) με επίσημη ανακοίνωση στους ισχυρισμούς της και τόνισε πως η παραγωγή δεν φέρει καμία ευθύνη, ενώ δήλωσε πως η παίκτρια έλαβε τη δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Αγιο Δομινίκο, όσο και κατά την επιστροφή της στην Αθήνα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να απαντήσει στην ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής και το έκανε μέσα από την εκπομπή «Mega Kαλημέρα». «Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα», δήλωσε αρχικά.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Πιστεύω πολύ στις δεύτερες ευκαιρίες» - Τι είπε για το Love Island

«Θέλω να ρωτήσω το εξής. Ποιος γιατρός στον κόσμο επιτρέπει σε ασθενή που έχει γύψο στο πόδι μέχρι το γόνατο να ταξιδέψει, χωρίς να του κάνει αντιπηκτικές ή να του δώσει τουλάχιστον αντιθρομβωτικά;», είπε η Σοφία Μαργαρίτη.

Τέλος, εξήγησε τι ακριβώς συνέβη από τη στιγμή του τραυματισμού της στον Άγιο Δομίνικο. «Το γεγονός ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος στον Άγιο Δομίνικο μέχρι να πάω στο νοσοκομείο είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορώ να επιστρέψω στην προηγούμενη κατάστασή μου. Μπήκα στο παιχνίδι αρτιμελής, ξαφνικά σπάω το πόδι μου και ποια είναι η αντιμετώπιση; Αρχικά, θερμαντική κρέμα, μασάζ και μετά παγοθεραπεία. Η ακτινογραφία έγινε 10 ημέρες μετά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA