Καταιγιστικές προβλέπεται να είναι οι εξελίξεις στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Στο επόμενο επεισόδιο αύριο Τρίτη (29/11) στις 21.00 ο Στάθης θυμάται πού έχει ξαναδεί τον άνδρα που απήγαγε το παιδί και το αποκαλύπτει στον Κουράκο και τη Δήμητρα. Δεν σταματά όμως εκεί. Πηγαίνει ο ίδιος να βρει αυτόν τον άνθρωπο, προκειμένου να βεβαιωθεί. Ο Φίλιππος λέει στη Βασιλική πως υπάρχει υποψήφιος αγοραστής για το σπίτι τους. Όταν το ανακοινώσουν στη Χάιδω, η αντίδρασή της θα τους εκπλήξει.
Διαβάστε ακόμη: Survivor All Star: Ποια ονόματα έχουν υπογράψει με την παραγωγή - Η νέα πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο
Η Αθηνά συμβουλεύει την Ιουλία να χωρίσει με τον Κουράκο και να φτιάξει τη ζωή της με τον Στάθη. Η Ειρήνη και η Ασπασία κάνουν έναν πολύ μεγάλο καβγά μπροστά στον Δημοσθένη και αποκαλύπτονται πολλά πράγματα για τη σχέση τους. Όταν η Ειρήνη συναντήσει για πρώτη φορά τον Φίλιππο, θα αντιδράσει με έναν τρόπο που κανείς δεν περίμενε.
Η Γη της Ελιάς, Από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21.00 στο MEGA
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.