Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη, επιστρέφει απόψε, Τρίτη (29/11) στις 22:40 στον Alpha με νέο επεισόδιο.

Διαβάστε ακόμη: Kanye West: «Καίει» τη Balenciaga και συνεργάτες της για τα σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια - Απάντησε η Kardashian

Η φασαρία που προκλήθηκε στο Όνειρο έδωσε στο Στέλιο την ευκαιρία που έψαχνε και συλλαμβάνει τον Στρατή. Την ίδια στιγμή, ο Στέλιος καλείται να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη κρίση της οικογένειάς του εξαιτίας του γιου του. Στη φυλακή ο Αλέξανδρος πιέζει τον Στρατή να του πει την αλήθεια. Την αλήθεια ζητά και ο Γιώργης από τον αδελφό του.

Αυτή η νύχτα μένει: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Ενώ ο Χρήστος ετοιμάζει μια έκπληξη για την οικογένειά του που θα αλλάξει το μέλλον όλων, ο Στρατής βρίσκεται για πρώτη φορά στα χέρια του. Ο Στέλιος ψάχνει να βρει τον Χρήστο για να του ανακοινώσει τη σύλληψη, ενώ ο Γιώργης φέρνει τον Μίλτο στο σπίτι του και περιποιείται τις πληγές του. Το κουβάρι που τους δένει όλους μένει να ξετυλιχτεί. Καθώς ο κόσμος του μαγαζιού και η Ζέτα αγωνιούν, ο Στρατής αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση ως τώρα. Τον ασφυκτικό κλοιό που στήνει γύρω του ο Αλέξανδρος και που οδηγεί πάντα στη Μαρίνα.