Μενού
  • Α-
  • Α+

Το πρωί της Πέμπτης (1/12) και αφού είχε ολοκληρωθεί η παρουσίαση του θέματος που αφορούσε τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor All Star, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μοιραστεί έναν προβληματισμό της με τους συνεργάτες της, ο οποίος αφορούσε το πώς τους φαίνεται η ίδια σήμερα από πλευράς διάθεσης. «Σας φαίνομαι στεναχωρημένη σήμερα; Γιατί με πήρε ο Νίκος Κοκλώνης τηλέφωνο, "αγάπη μου τι έχεις; Φαίνεσαι λίγο στεναχωρημένη" μου είπε. "Όχι", του λέω», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια στους συνεργάτες της με κάποιους εξ αυτών να συμφωνούν.

Διαβάστε ακόμη: Survivor All Star - Γιώργος Αγγελόπουλος: Μπαίνει τελικά ο Ντάνος - Τι ανακοίνωσαν στο «Πρωινό μας»

Από πλευράς του ο Γρηγόρης Γκουντάρας άφησε για άλλη μια φορά ένα υπονοούμενο ότι η ίδια είναι ερωτευμένη, λέγοντας «μήπως σκέφτεσαι άλλα πράγματα πιο ρομαντικά;», αλλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμφώνησε με την άποψη του Νίκου Κοκλώνη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμένα μου φαίνεσαι, συμφωνώ. Ξέρεις τι φαίνεσαι; Κατηφής και σύννους» αποκρίθηκε, ευθύς αμέσως, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλλον θέλησε να τον πειράξει απαντώντας του «Ε; Ελληνικά;» για να εισπράξει την ίδια απάντηση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Κατηφής και σύννους».

«Τέλεια! Πάμε σε διαφημίσεις και σε λίγα λεπτά ερχόμαστε», είπε τότε χαμογελαστή η Κατερίνα Καινούργιου προτού δώσει πάσα για διαφημίσεις.